More


  Inculpați de 14, 17, respectiv 21 de ani arestați preventiv pentru 30 de zile.

  - Advertisement -

  Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei au dispus, în data de 21 aprilie 2021, trimiterea în judecată a trei inculpați cu vârste de 14, 17, respectiv 21 de ani pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată.

  S-a constatat că în noaptea dintre 29 si 30 marite 2021, în jurul orei 02.00, în timp ce persoana vătămată din localitatea Becheni, se afla în locuința sa, inculpații au intrat peste ea, i-au aplicat câteva lovituri cu pumnii și cu picioarele atât la nivelul toracelui cât și la nivelul capului, desfigurând-o, după care au încercat să o convongă să le dea bani și băuturile alcoolice din locuița sa. Nereușind să găsească bani și bauturi alcoolice, inculpații i-au sustras victimei telefonul mobil, țigările și câteva alimente.

  La scurt timp după ce au plecat de la locunța persoanei vătămate, inculpați de 21 si 14 ani au sustras dintr-o altă gospodărie două biciclete cu care au fugit în Județul Bihor.

  Inculpații au fost rețiuți la data de 30 martie 2021 de către organele de poliție, ulerior la solicitarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei, fiind arestați preventiv pe o durată de 30 de zile în baza mandatelor emise de Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Carei.

  Urmărirea peală a fost efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Tășnad din cadrul I.P.J. Satu Mare sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img