More


  Inspirație. Radu Moldovan numit președinte la PSD Satu Mare

  - Advertisement -

   

  Vineri după masă într-o ședință informală,la care a participat conducerea națională a PSD ,a fost numit un președinte interimar în persoana domnului Radu Moldovan,vicepreședinte la nivel național și coordonator pe Nord -Vest-ul României a PSD.Acesta a fost numit pentru a se stabili un echilibru în Organizația județeană și pentru a pregăti alegerile în PSD Satu Mare pentru funcția de președinte al organizației județene.

  Conducerea națională prezentă în județul Satu Mare
  La ședința de vineri au fost prezenți președintele PSD ,deputatul Marcel Ciolacu, secretarul general al PSD, senatorul Paul Stănescu, prim-vicepreședintele PSD, senatorul Gabriela Firea, Președintele Consiliului Național al PSD, senatorul Vasile Dîncu,vicepreședintele PSD, europarlamentarul PSD Victor Negrescu și vicepreședintele PSD, președintele consiliului Județean Bistrița-Năsăud Radu Moldovan.

  În cadrul ședinței a fost numit ca președinte interimar, Radu Moldovan, desemnat pentru a pregăti alegerile județene din cadrul PSD Satu Mare și pentru a oferi un echilibru organizației județene.De asemenea în cadrul ședinței s-a stabilit că este nevoie de liniște în cadrul organizației județene și s-a cerut în mod ferm să se termine cu atacurile în presă în interiorul partidului.

  Radu Moldovan desemnat pentru pregătirea alegerilor
  Radu Moldovan actualul președinte interimar al organizației județene a PSD Satu Mare este născut în 17 septembrie 1968, în orașul Bistrița, județul Bistrița Năsăud este un politician român, Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, fost membru al Parlamentului României, ales pe listele PSD.

  La data de 10 iunie 2012, Emil Radu Moldovan a fost ales în funcția de Președinte al Consiliului Județean Bistrița Năsăud și acum este la al treilea mandat în fruntea Consiliului Județean din Bistița-Năsăud.

  În PSD este membru din anul 2001,din 2007 până în prezent este președinte PSD Bistriţa-Năsăud ,în 2020 a fost ales vicepreședinte național al partidului social democrat și coordonator pe nord vestul țării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img