More


  OAMENI GOSPODARI. Comuna Moftin, în curs de modernizare

  - Advertisement -

   

  Edilii comunei Moftin au un singur scop, modernziarea comunei și creșterea nivelului de trai al cetățenilor. Primarul comunei Moftin, Gheorghe David, dezvăluie câteva dintre proiectele care vor duce, la finalziarea lor, atât la dezvoltarea comunei, cât și la creșterea nivelului de trai al cetățenilor.

  Primul dintre aceste proiecte are în vedere dotarea școlilor din comună. Însă cel mai așteptat proiect este cel pentru situații de urgență.

  “Începand cu luna mai, se va da drumul la acel proiect cu finanțare europeană pentru dotarea școlilor cu tablete, table inteligente, wireless-uri, echipamente pentru școala online. De la 1 iunie se pare că vom începe proiectul pentru Ungaria- România-Ucraina pe situatii de urgenta,un proiect pe care ni l-am dorit de mult și care presupune o autospecială de stins incendii, hală de aproximativ 300 metri pătrați, doua pompe de mare capacitate,diguri gonflabile, si tot felul de echipamente pentru riscurile pe care le are comuna la acest capitol.” a declarat primarul Gheorghe David.

  De asemenea, în scurt timp, vor fi derulate la Moftin alte două proiecte de anvergură.

  “În același timp suntem în derulare și lucrăm pe toate cele trei șantierele cu proiectul cu centrele medicale, tot cu finanțare europeană, se lucrează la școală, la extinderea de școală din PNDL, suntem in faza finala cu canalizarea de la Moftinu Mic și în același timp, lucrăm a doua proiecte noi: sediu administrativ pentru comuna Moftin și extindere canalizare și retehnologizare stație de epurare pentru Moftinu Mare, Domanesti, Gilvaci,pentru trei localiatati.” a adaugat primarul comunei Moftin, Gheorghe David.

  Raluca Jofi  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img