More


  Remiză albă între Olimpia și Recolta Dorolț

  - Advertisement -

  Olimpia Satu Mare și Recolta Dorolț au terminat la egalitate, scor 0-0 derby-ul seriei A din Liga a 4-a jucat miercuri după amiaza pe stadionul Someșul. Meciul a fost unul echilibrat cu galben albaștrii la comandă în prima repriză și cu Recolta având inițiativa și ocaziile mai mari în partea a doua.

  Olimpia și a asigurat cu acest rezultat calificarea în semifinale în vreme ce Recolta mai are nevoie de un rezultat pozitiv și în ultima rundă pentru a spera la un loc în careul de ași al Ligii a 4 a.

  Olimpia – Sugar-A.Lung, Silaghi, Turșuc, Palinceac- Mizsei, Raț, Chivari, Gombar-Ștef, Șrepler. Rezerve: Ciontoș, Gîndea, Haidu, Sabou, Lăpușan, Sician, Suveg, Blaga, Catricicău. Antrenor Ioan Dragomir.

  Recolta – Rapolți-Aspru, Iuhas, Santai, Vincze L., Robotin, Pașca, Vonet, Faur- Vincze D., Gulya. Rezerve: Aranyos, Egri, Ban, Lăpuște, Fechete. Antrenor Cosmin Iuhas.

  În ultima etapă Olimpia joacă la Beltiug cu Știința iar Recolta întâlnește acasă pe Talna Orașu Nou.

  Tot în seria A, Talna Orașu Nou – Unirea Păulești 0-2, băieţii lui Sorin Marian au stat bine în apărare şi au reuşit să marcheze pe contraatac prin Socaci Emanuel în min. 41 şi Giurgiuman Lucian – minutul 92. Prima repriză a fost dominată de gazde, care au lovit de două ori bara.

  Știința Beltiug- Energia Negrești s-a terminat 0-2.

  În seria B, Victoria Carei și a consolidat prima poziție în clasament după succesul 5-1 cu Viitorul Vetiș.

  Unirea Tășnad – Micula 2-1 și Sanislău- Moftinu Mic 1-3  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img