More


  Se joacă la foc automat în fotbalul județean

  - Advertisement -

  După mai bine de un an de pauză forțată din cauza pandemiei de covid19, Liga a 4-a elite a pornit duminică la drum. Fără spectator dar cu jucători șo oficiali ce respectă noul protocol sanitar impus de FRF.

  Prezent aseară în emisiunea Actualitatea sătmăreană de la Nord Vest TV, președintele AJF Satu Mare a ținut să felicite echipele pentru modul în care s-au organizat într-un timp atât de scurt.

  ”Noi ne bucurăm să avem un număr atât de mare de echipe doritoare să joace în elite. Au fost 13 dar Luceafărul Decebal a renunțat și pentru asta chiar le mulțumim deoarece cu un număr impar de echipe ne era greu să dăm campioana la termenul stability de FRF” a spus președintele Szilagyi Stefan. Acesta a amintit că în prima etapă, cea de duminică, nu au fost semnalate problem nici de organizare și nici de joc. ” Au fost meciuri echilibrate , cu excepția celui de la Satu Mare și eu sunt convins că vom avea un campionat frumos. Iar la final mi-aș dori ca echipa campioană să promoveze în Liga a 3-a!” .

  Olimpia Satu Mare a reușit scorul zilei, 5-1 cu Energia Negrești după ce oșenii au marcat primii.

  Faur din penalty i a adus Recoltei din Dorolț o victorie important la Păulești . Gazdele de la Unirea au contestat însă vehement penalty ul acordat Recoltei…

  Pentru Recolta au evoluat , Rapolti-Vincze L-Santai-Aspru-Iuhas-Fechete-Vonet-Vincze D-Gulya R -Mester -Faur . Au mai intrat Robotin si Arsnyos. Antrenorul celor de la Recolta Dorolț, Cosmin Iuhas a declarat după meci: ”O victorie extreme de important obținută pe final când noi cred că am fost mai proaspeți. S-a văzut că am început pregătirile încă de la începutul anului . Sper să putem câștiga campionatul și mă bucur că oamenii de aici de la Dorolț chiar își doresc promovarea în Liga a 3-a. Ar fi important pentru tinerii noștri să aibe două echipe din județ în eșalonul trei unde să poată evolua și crește în valoare ” a spus Iuhas aseară la Nord Vest TV.

  Iar Știința lui Vasile Boudi a obținut o remiză lângă Mujdeni, la Orașu Nou.
  Președintele celor de la Beltiug, Vasile Boudi a lăudat organizarea primei etape și e convins că echipa lui va face o figură frumoasă în campionat.

  ”Au fost două eurogoluri la Orașu Nou. Păcat că nu am câștigat dar și așa eu zic că seria se joacă. Eu văd Recolta Dorolț și Victoria Carei favorite la titlu, apoi Olimpia și, de ce nu, noi Știința Beltiug” a spus fostul președinte al Olimpiei, Vasile Boudi l Nord Vest TV.

  În seria B, Victoria confirm statutul de favorită și câștigă la Sanislău. Dar cu două goluri marcate în minutele 90 și 93!

  ”E bine că ne-am descătușat și am câștigat pe final. Un meci greu , ca orice început, la Sanislău. Problema e că nu am reușit să marcăm din ocaziile avute în prima repriză și apoi ne-am făcut meciul greu” a spus antrenorul Marius Botan aceasră la Nord Vest TV. Acesta a remarcat că Victoria nu a schimbat lotul de jucători față de ediția neterminată anul trecut .” Noi jucăm toate meciurile la victorie. Nu știu dacă ne avantajează sau nu programul doar că mi doresc să ajungem să jucăm finala” a mai spus Marius Botan.

  Remize în celelalte două partide ale zilei din seria B. Cu Viitorul Vetiș egalând la 3-3 în minutul 90 la Tășnad…Interesantă e și formula de echipă a celor de la Micula cu jucători veniți chiar înaintea primei etape de la Foieni!

  Miercuri după amiază avem etapa a doua…Se joacă la foc automat iar semifinalele și finala le vom avea imediat după Paște!

  Seria A, etapa 1
  Olimpia MCMXXI Satu Mare – Energia Negreşti Oaş 5-1
  Talna Oraşu Nou – Ştiinţa Beltiug 1-1
  Unirea Păuleşti – Recolta Dorolţ 0-1

  Seria B, etapa 1:
  Recolta Sanislău – CSM Victoria Carei 0-2
  Unirea Tăşnad – Viitorul Vetiş 3-3
  Turul Micula – Crasna Moftinu Mic 1-1  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img