More


  Veres Greta a trecut de liderul mondial, Anamaria Popescu și a luat argintul

  - Advertisement -

  Ediția din acest an a Cupei României la spadă pentru seniori a adunat pe pistele de concurs de la Sala „Ana Pascu” crema spadei feminine românești!

  A fost un concurs disputat și de o ridicată calitate tehnică, fapt ilustrat de eliminarea Anei Maria Popescu, liderul mondial al clasamentului feminin la spadă, chiar din faza sferturilor de finală. Performanța a fost reușită chiar de colega de club și de lot național a Anei, sătmăreanca Greta Vereș.
  Greta a reușit de altfel să ajungă în finala competiției, după ce a eliminat-o în semifinale pe fosta ei colegă de la CS Satu Mare, Amalia Tătăran. Cealaltă finalistă a fost Bianca Benea. Orădeanca a mers în finală după un parcurs de excepție – nouă victorii consecutive din nouă meciuri disputate. Ultimul act a fost plin de suspans, dar Bianca a reușit să se impună la două tușe, 15-13, reușind a zecea victorie personală a zilei și cucerind astfel trofeul.
  Amalia Tătăran a cucerit medalia de bronz după succesul, 15-11 cu Alexandra Predescu (CSA Steaua).
  Reamintim că în întrecerea masculină am avut o finală 100% sătmăreană, Alex Oroian cucerind trofeul în fața lui Nagy Lehel .  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img