More


  Sancțiuni în valoare de 35 000 lei

  - Advertisement -

  Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 4 mai, activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale.

  Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care au aplicat peste 110 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 35 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 8 conducători auto și au ridicat 4 certificate de înmatriculare.

  Țigări de contrabandă confiscate de polițiști

  Ieri, 4 mai, în jurul orei 13.10, polițiștii rutieri din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au depistat pe raza localității Amați, un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Satu Mare, care se afla la volanul unui autoturism.

  În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit în interiorul autoturismului 8 000 de fire țigarete netimbrate, fără documente legale de proveniență.

  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă.

  Adriana Nistor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img