More


  Triplă sărbătoare marcată la Satu Mare

  - Advertisement -

  Ziua Independenței, Ziua Uniunii Europene și Ziua Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al II-lea Război Mondial, această triplă sărbătoare de astăzi a fost marcată la Satu Mare printr-o ceremonie restrânsă.

  În cadrul evenimentului desfășurat pe platorul de la Monumentul Ostașului Român, după evocarea semnificației momentelor istorice prezentată de prefectul Altfatter Tamás au fost depuse două coroane de flori, din partea autorităților administrației guvernamentale, județene și locale și din partea structurilor Ministerului Afacerilor Interne și a Ministerului Apărării Naționale.

  Au fost prezenți prefectul Altfatter Tamas, subprefectul Radu Bud, președintele Pataki Csaba si vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, Ioan Rus și Cristian Valer Beseni, primarul municipiului Satu Mare Kereskényi Gábor și administratorul public Masculic Csaba.

  ”Trăim cea mai bună perioadă a României, suntem stat membru al celei mai mari uniuni politice și economice, o garanție a stabilității și prosperității tuturor, Uniunea Europeană. Abordarea pandemiei pe care o traversăm, mecanismele comune de luptă cu virusul, accesibilitatea vaccinului în toate statele membre sunt cea mai recentă dovadă că parcursul European al României rămâne cea mai bună opțiune. Suntem datori să evocăm memoria celor care pe câmpul de luptă au fost capabili de sacrificiul suprem, dar și a celor care pe calea dialogului și a diplomației, cu viziune și deschidere universală au adus România unde este acum. Ne înclinăm memoriei eroilor noștri, La mulți ani, România! La mulţi ani, Europa!” – fragment din alocuțiunea prefectului județului Satu Mare, Altfatter Tamás  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img