More

    Lacul Cubic în proces de transformare

    Potrivit Primăriei Municipiului Satu Mare, lucrările pentru transformarea Lacul Cubic în cel mai mare spațiu de relaxare și petrecere a timpului liber, avansează în ritm susținut.

    Proiectul are o valoare totală de 13.185.373,24 lei.

    “Lacul Cubic va fi amenajat pentru joacă, cât şi pentru recreaţie şi sport. Vor fi prezente echipamente pentru copiii de diferite vârste, iar adulţii vor avea la dispoziţie un spaţiu generos de recreere, un spaţiu dorit de peste 30 de ani”, a declarat primarul Kereskenyi Gabor.

    Potrivit Agerpress, în cadrul proiectului de refacere şi reabilitarea a zonei, urmează să fie construite alei pietonale pavate cu piatră naturală, un loc de joacă pentru copii, un teren de sport multifuncţional o pistă de biciclete, o platformă pentru patinele cu rotile și o platformă pentru fitness.

    De asemenea, Lacul Cubic va beneficia de spaţii verzi, inclusiv ronduri cu flori, unde vor fi plantaţi și arbori şi arbuşti, se va face un sistem de irigare, iar iubitorii de animale vor avea la dispoziţie o zonă împrejmuită pentru a-şi plimba patrupedele.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE