More


  Se dă startul evenimentelor. Primăria și Centrul Cultural G.M Zamfirescu organizează săptămâna copiilor

  - Advertisement -

  Datorită ratei scăzute de îmbolnăvirilor cu coronavirus, autoritățile au hotărât să dea frâu liber artiștilor.  Astfel în Satu Mare vom avea o săptămâna dedicată copiilor și tinerilor.

  Astfel începând de astăzi va fi amplasat un Labirint Verde împreună cu alte elemente decorative în platoul Corneliu Coposu.

  Luni, mister Nicu muzician și educator îndrăgit al copiilor, pregătește un spectacol interactiv educativ pentru cei mici. Marți împreună cu Filamonica de stat Dinu Lipatti , se marchează Ziua internațională a copilului, între orele 18-20, printr-un proiect comun care aduce muzica din îndrăgitele desene animate.

  Miercuri , de la ora 16 va avea loc o sesiune pentru copii intitulata”Călătorie imaginară în jurul lumii folosind instrumente de percuție”. De la ora 18 va avea loc “Spălătoria lui Moso Masa”, de la 20 va avea loc proiecția de film “ Secret life of pets 2”, marca Cinemobilul. Cinemobilul este un proiect cu scopul de a realiza proiecții de film în locații în care oamenii nici nu au visat la așa ceva.

  Joi de la ora 16 vor avea loc evenimente la Liceul de Arte, de la ora 18 “Jumătate de creițar de diamant al cocoșelului”, iar de la ora 20 “Boyhood”. Vineri 4 Iunie, Famous Art Cluj va organiza 2 sesiuni de animație cu copii de la orele 18 și 30, intitulate “Norișorii plutitori”. În weekend vor avea loc workshop-uri interactive și un concert cu Madălina Paval de la ora 20, în Parcul Dr. Fatyol Rudolf. Împreună cu Centrul Cultural “G.M Zamfirescu” , Primăria dorește să construiască un oraș orientat către tineri. Astfel oferă, în premieră , o săptămână dedicată copiilor și tinerilor din Satu Mare. Cei interesați pot urmări pagina Centrului Cultural pentru detalii.

  Așadar, sătmărenii pot întâmpina plini de bucurie zilele toride de vară la evenimentele culturale. Acestea se vor desfășura în conformitatea unui plan de acces controlat, cu măști de protecție și distanțarea aferentă.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img