More


  Un bărbat și-a sechestrat amanta din Satu Mare

  - Advertisement -

  Un caz ieșit din comun derulat în urmă cu trei ani la Deva face obiectul unui dosar penal aflat în faza a doua de judecată, la Curtea de Apel Alba Iulia, conform informatiilor celor de la Ziare.com.

  Un bărbat de 45 de ani a fost condamnat, la instanța de fond, la închisoare cu executare după ce a sechestrat-o pe amanta sa cu 17 ani mai tânără, pe care a agresat-o și a obligat-o sa îi ceară iertare soției lui, într-o înregistrare video. Bărbatul a fost ajutat de o prietenă a acestuia, tot de 45 de ani, care a fost condamnată de prima instanță la închisoare cu suspendare.

  Povestea începe în luna septembrie 2017, când tânăra, care atunci avea 25 de ani, s-a mutat din Satu Mare la Deva pentru a-și finaliza studiile liceale, la seral. Alegerea orașului Deva ca reședință temporară a fost determinată de împrejurarea că o soră a mamei sale, care era plecata la munca in Germania, locuia aici.

  Cu timpul tânăra a început să dezvolte sentimente de afecțiune față de bărbat, iar în primăvara anului 2018, în perioada lunii mai, cu toate că bărbatul era însurat de 18 ani, având doi copii minori, între cei doi a început o relație intimă, între aceștia consumându-se mai multe raporturi sexuale  fie la locuința tinerei, fie la domiciliul bărbatului.

  Relația celor doi a început în primăvara anului 2018, iar în vara aceluiași an, soția bărbatului i-a prins pe cei doi la bar, și-a făcut bagajele și a plecat din căminul conjugal.

  Bărbatul a pus la cale un plan pentru a-i demonstra soției că aventura cu tânăra sătmăreancă nu a însemnat nimic.

  A dus-o pe amantă în locuința sa, a legat-o de scaun și a și lovit-o, încât i-a provocat și o sângerare la nas. Nu doar că a agresat-o, bărbatul a și umilit-o pe tânără, iar într-una dintre înregistrări a fost filmat cum îi ține la gâtul tinerei un cuțit, amenințând-o și spunându-i să își ceară scuze de la familia lui.

  După filmarea scenelor de coșmar, bărbatul a eliberat-o pe tânără, iar sătmăreanca a depus plângere la Poliție.

  Bărbatul și femeia care i-a fost complice au fost condamnați. Bărbatul va avea de ispășit o pedeapsă de peste trei ani, în timp ce prietena acestuia care l-a ajutat a primit o pedeapsă cu suspendare.

  Barbatul mai trebuie sa-i plateasca victimei sale suma de 20.000 de lei daune morale, in timp ce femeia a fost obligata sa achite suma de 5.000 de lei. Hotararea definitiva va fi pronuntata la Curtea de Apel Alba Iulia.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img