More


  ATENȚIE!!! Se DESCHIDE TURNUL POMPIERILOR. Vezi aici DE CÂND

  - Advertisement -

  Clădirea reprezentativă a municipiului, Turnul Pompierilor se redeschide pentru vizitatori începând de vineri, 21 mai, ora 16.

  Clădirea care reprezintă o atracție turistică este administrată de Centrul Cultural G. M. Zamfirescu și este una dintre destinațiile preferate ale multor sătmăreni, deoarece oferă o panoramă fantastică asupra orașului.

  Turnul Pompierilor va putea fi vizitat în regimul orar al obiectivelor turistice: în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 20:00, inclusiv sâmbătă și duminică, în afara zilei de luni.

  Tarifele pentru vizitatorii sunt: adulții bilet de 10 RON, elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere: bilet de 5 RON la prezentarea unui act doveditor. Intrarea este gratuită pentru cei cu vârsta cuprinsă între 0-14 ani.

  Ca o noutate, se pot realiza ședințe foto în Turn contra cost pentru 50 RON / persoană / oră). Panorama excepțională a orașului se va putea vedea și prin binoclurile care se pot închiria pentru 15 RON.

  În caz de timp nefavorabil (ploaie, vânt puternic), vizitarea turnului poate fi suspendată. La vizitarea turnului, se vor respecta normele și reglementările de COVID-19 precum și regulamentul obiectivului.

  ÎI CĂUTĂM PE GARDIENII TURNULUI!

  Totodată, Centrul Cultural oferă tinerilor posibilitatea de a beneficia de un loc de muncă în sezonul de vară! Astfel, cautăm colaboratori care au împlinit 18 ani, și doresc să fie ghid pentru cei care vizitează turnul. Condiția obligatorie este să cunoască o limbă de circulație internațională, engleza și / sau germană. Se pot alege zilele/orele: marți-vineri, orele 16-20, iar sâmbătă-duminică între orele 10.00-20.00, program de dimineață sau de după-masă. Informații și completarea aplicației pentru acest job part-time se pot accesa la următorul link: bit.ly/gardienii

  Primăria Municipiului Satu Mare și Centrul Cultural planifică evenimente culturale și de divertisment pentru sezonul de vară, cu respectarea normelor de prevenire COVID-19. Pentru a fi la curent cu evenimentele planificate, vă invităm să urmăriți pagina de facebook a instituției: fb.com/gmzamfirescu  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img