More


  Baschet feminin: CSM Satu Mare- Sepsi Sfântu Gheorghe, mâine ora 19.00. Victorie obligatorie pentru fetele lui Miguel Lopez

  - Advertisement -

  sursa foto: facebook/sepsi-sic

  Finala Ligii Naționale de Baschet Feminin a ajuns la meciul cu numărul trei.

  CSM Satu Mare are nevoie de victorie în această seară în fața celor de la SEPSI Sfântu Gheorghe pentru a mai spera la primul titlu național. Sepsi conduce cu 2-0 după primele două dueluri jucate săptămâna trecută, miercuri și joi, la Sfântu Gheorghe.

  În primul meci fetele lui Miguel Lopez au cedat în ultimele secunde , 68-69 după un meci în care , din nou am avut parte de câteva decizii caudate ale brigăzii de arbitrii. Cu două faulturi antisportive și eliminare pentru Bright și un fault tehnic dictat ( doar) antrenorului de la CSM deși și tehnicianul gazdelor a fost la fel de agitat și gălăgios.

  În al doilea meci, fără Claudia Cuic, accidentată și cu Marina Solopova ce acuza dureri la gleznă, CSM –ul a cedat 73-50, pe sferturi: 14-12, 13-14, 20-10, 26-14.

  Practic echipa noastră a menținut echilibrul doar în prima repriză după care banca mai lungă a celor de la Sepsi a făcut diferența.

  Să sperăm că până la ora meciului cele două jucătoare cu problem medicale, Claudia Cuic și Marina Solopova vor fi refăcute și vor putea intra pe teren.

  Partida de luni va începe la ora 19 și va fi transmisă pe pagina de facebook a CSM Satu Mare și la Nord Vest TV. În cazul unei victorii a trupei lui Miguel Lopez vom avea parte și de meciul patru, marți seara de la 19!

  Sepsi: Gardner – 13p, Mandache – 12p, Orban – 10p, Părău – 10p, Pasic – 7p, Pavlopoulou – 7p, Kelemen – 7p, Tobin – 5p, Cătinean – 2p, Ghizilă, Kovacs. Antrenor: Zoran Mikes.

  CSM Satu Mare: Goss – 25p, Şolopova – 8p, Bright – 7p, Kilin – 6p, Podar – 2p, Huţanu – 2p, Popescu, Neagu. Antrenor: Maikel Lopez.

  Programul finalei:

  Meciul 1: Sepsi – CSM SM 69-68

  Meciul 2: Sepsi – CSM SM 73-50

  • 10 mai – la Satu Mare, ora 19:00

  • 11 mai – la Satu Mare (dacă este necesar)

  • 14 mai – la Sfântu Gheorghe (dacă este necesar)

  Aradul a luat bronzul
  FCC Baschet UAV Arad a câștigat al doilea meci al finalei mici, cu Olimpia Brașov , scor 87-73 (11-18, 26-11, 25-29, 25-15).

  Este pentru al treilea an consecutiv când „galben-albastrele” ocupă treapta a treia a podiumului. În 2019 au primit medaliile de bronz acasă după ce au învins tot cu 2-0 la general Olimpia CSU Brașov, iar în 2020 s-a încheiat campionatul fără să se joace play-off, cu clasamentul sezonului regulat.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img