More


  “Dorința de afirmare, la ea acasă!”

  - Advertisement -

  După remiza cu campioanele de la Olimpia U Cluj Napoca, fetele de la Daliana Carei au obținut și prima victorie în Campionatul Național de junioare U15 .

  Elevele antrenorului Nicolae Jurj au trecut sâmbătă fără emoții, scor 4-0 de F.F.Baia Mare.
  Patricia Zdroba a deschis scorul încă din minutul 12 iar apoi în minutul 16 gazdele conduceau deja cu 2-0 după reușita Alisiei Lazea.

  În minutul 11 Patricia Zdroba deschide scorul la o pătrundere în careu, în minutul 16 Alisia Lazea stabilește scorul la pauză (2 – 0).

  La reluare, în minutul 54 pe contraatac aceeași Alisia Lazea marchează al 3-lea gol al gazdelor fiind pe fază la o respingere a portarului. După un corner, în minutul 61, din interiorul careului, căpitanul echipei Denisa Cheptea trimite imparabil și stabilește scorul final 4 – 0.


  Lotul Daliana același utilizat și cu Olimpia Cluj: Gavriș Andrada (portar), Danciu Alexandra, Molnar Alina, Leașcu Lorena, Ghetina Andrea (fundași), Linzenbold Delia, Todea Denissa, Cheptea Denisa Lakatoș Krisztina (mijlocași), Zdroba Patricia și Lazea Alisia (atacanți).
  ”în 5 iunie ne așteaptă un meci decisiv în deplasare la C.F.R. Cluj Napoca, teoretic se poate, având în vedere rezultatele din grupă…să auzim de bine” spune antrenorul Nicolae Jurj cel care ne transmite că la Daliana Carei ”Dorința de afirmare la ea acasă…!”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img