More


  Flashmob de solidaritate a actorilor sătmăreni

  - Advertisement -

  Mâine, 21 Mai, la ora 20.30, în fața Teatrului de Nord, trupele Mihai Raicu și Harag György, organizează un flashmob pentru susținerea colegilor artiști din Oradea.

  ”Probabil cunoașteți sau ați auzit în ultimele zile despre situația celor 3 instituții de cultură din Oradea, unde se propune comasarea Filarmonicii de Stat din Oradea, cu Teatrul Regina Maria și Szigligeti Sinhaz, precum și suspendarea contractelor de muncă pe perioadă nedeterminată ale tuturor artiștilor, propunere ce ar urma să intre la vot, în plen, la finalul acestei luni.

  Vestea a siderat artiști din toate colțurile țării, care s-au arătat indignați de lipsa de considerație față de factorul uman implicat în această restructurare, dar și de impactul pe care o astfel de decizie îl va avea asupra calității repertoriului.

  Prin urmare, și noi la rândul nostru, am decis să susținem artiștii orădeni, împreună cu alte instituții de cultură din țară, care vor organiza flashmob-uri în același interval orar”, se arată într-un comunicat de presă remis de actorii sătmăreni.

  Așadar, astăzi, 21 Mai, la ora 20.30, în fața Teatrului de Nord, trupele Mihai Raicu și Harag György, organizează un flashmob pentru susținerea colegilor artiști din Oradea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img