More


  PENAL. Sătmăreancă sechestrată și bătută în propria casă

  - Advertisement -

  Agresorul care a sechestrat și bătut o sătmăreancă în propria ei casă, a fost arestat. Acesta a recurs la acest gest doar pentru untelefon mobil și câșiva lei. Acum va sta mult timp după gratii.

  Filmul evenimentului prezentat de procurori
  În fapt, s-a reținut că în noaptea de 01.05.2021, în jurul orei 22:00, inculpatul U.S. a pătruns, fără drept, prin spargerea geamului de la ușa de acces, în domiciliul persoanei vătămate, situat în municipiul Satu Mare, a lipsit-o pe aceasta de libertatea de mișcare, imobilizându-i picioarele și mâinile cu fâșii pe care le-a confecționat dintr-un material textil cu ajutorul unui cuțit, după care, profitând de neputința persoanei vătămate de a se apăra ca urmare a acțiunilor intreprinse de către inculpat, i-a sustras acesteia un telefon mobil și suma de 26 de lei, iar în momentul în care persoana vătămată a încercat să fugă, a exercitat acte de violență asupra acesteia, cauzându-i leziuni traumatice care au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

  Agresorul, arestat
  La data de 02.05.2021, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de U.S., în cursul aceleași zile inculpatul fiind prezentat în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare, cu propunere de luare a arestului preventiv pe o durată de 30 de zile.

  Prin încheierea judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Satu Mare din 02.05.2021, a fost admisă propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare și s-a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile.

  Urmărirea penală a fost efectuată de lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

  Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate de Codul de procedură penală și au drept scop administrarea probatoriului cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, precum și a prezumției de nevinovăție.

  Florin Dura  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img