Peste 640 de polițiști sătmăreni au fost angrenați în ultimele zile în activități menite să asigure ordinea și liniștea publică la nivelul județului Satu Mare.
Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție al Județului SatuMare își desfășoară activitatea exclusiv în interesul persoanei, al comunității, precum și în sprijinul instituțiilor statului. Polițiștii sătmăreni au fost și sunt în continuare în sprijinul permanent al comunității, sunt cei care observă, informează, consiliază, protejează, ajută, ascultă, analizează și soluționează diverse situații cu care cetățenii se confruntă.
În tot demersul pe care l-au făcut în perioada sărbătorilor Pascale și a Zilei Internaționale a Muncii, polițiștii sătmăreni au făcut apel și s-au bazat pe responsabilitatea cetățenilor în ceea ce privește respectarea tuturor măsurilor impuse în contextul pandemiei de Covid -19.
”Mulțumim pe această cale tuturor cetățenilor care au înțeles să manifeste un comportament adecvat, în conformitate cu măsurile și restricțiile impuse de starea de alertă, astfel încât pe toată perioada mini vacanței nu au avut loc evenimente deosebite. Eforturile comune depuse de polițiști și cetățeni, deopotrivă, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică se reflectă, în ultima perioadă, la nivelul județului Satu Mare, și prin trendul în continuă scădere al infracționalității. Suntem în continuare în slujba cetățenilor și de aceeași parte în lupta pentru viață”, se arată într-o informare a IPJ Satu Mare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here