More


  Proiect de investiție al ISU “Someș” Satu Mare finanțat de Banca Mondială

  - Advertisement -

  În perioada 2019-2024 Inspectoratul General pentru Situații de Urgență derulează proiectul ,,Îmbunătățirea Managementului Riscului la Dezastre”, finanțat de Banca Mondială și Guvernul României, ale cărui scopuri sunt îmbunătățirea rezilienței infrastructurii de urgență și răspuns la dezastre și sporirea capacităților instituționale pentru planificarea investițiilor ce vizează reducerea riscurilor la dezastre și adaptarea la schimbările climatice.
  În cadrul acestui proiect se vor desfășura lucrări de demolare și reconstrucție a sediului Detașamentului de Pompieri Carei.

  Noua construcție propusă are o suprafață construită de 808,60 mp și o suprafață totală de 2.042,40 mp. Clădirea va corespunde celor mai recente cerințe de eficiență energetică, inclusiv panouri solare pentru prepararea apei calde și va fi echipată pentru a oferi standarde ridicate pompierilor care își vor desfășura activitatea în clădire.

  În conformitate cu standardele și politicile Băncii Mondiale se dorește asigurarea ca impactul acestei investiții asupra comunității și a mediului să fie unul pozitiv, iar eventualele inconveniente provocate ca urmare a desfășurării lucrărilor vor fi gestionate astfel încât efectele acestora să fie evitate sau reduse la un impact minim.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img