More


  Sătmăreancă sechestrată și bătută în propria casă de un străin

  - Advertisement -

  O sătmăreancă, în vârstă de 60 de ani, din municipiul Satu Mare, a trecut prin clipe de groază în Noaptea de Înviere, după ce un bărbat a dat buzna peste ea, a sechestrat-o și a bătut-o, potrivit observatortransilvan.ro, citat de PortalSM.ro.

  Un bărbat, în vârstă de aproximativ 50 de ani, a sechestrat-o, iar apoi a bătut-o. Victima le-a povestit oamenilor legii că totul a început în jurul orei 00.00. După câteva ore de chin, femeia a reușit să scape de agresor și s-a refugiat în casa unui vecin de unde a sunat la 112, potrivit aceleiași surse.

  Incidentul a avut loc pe Bulevardul Lucian Blaga din municipiul Satu Mare. La fața locului, s-au deplasat echipaje de intervenție, bărbatul fiind imobilizat și reținut de polițiști, și a fost trimis după gratii, pentru următoarele 30 de zile.

  Decizia judecătorilor: În temeiul dispoziţiilor art. 226 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 223 alin. 2 Cod procedură penală, art. 202 alin. 1-3 Cod procedură penală, admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare în dosar nr. 966/P/2021 privind pe inculpatul U. S., ….. cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de: – tâlhărie calificată, faptă prev. şi ped. de art. 233, art. 234 alin. 1 lit. d şi f Cod penal, – lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prev. şi ped. de art. 205 alin. 1 şi alin. 3 lit. a Cod penal, – lovire sau alte violenţe, faptă prev. şi ped. de art. 193 alin. 2 Cod penal, toate cu aplicarea art. 38 alin. 1 C.pen. Dispune arestarea preventivă a inculpatului U. S. pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 02.05.2021 şi până la data de 31.05.2021, inclusiv.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img