More


  1 Iunie-împreună cu bebelușii tuturor

  - Advertisement -

  Asociația Ecologică și Umanitară ,,Copacul vieții,, a sărbătorit ziua de 1 Iunie cu copilașii abandonați ai spitalului cu vârste între 3 luni și 7 ani, pe care deși nu le-au putut mângâia fizic din cauza restricțiilor, dar sufletește au fost împreună oferindu-le cu ocazia zilei copilului ceea ce le este necesar în viața de fiecare zi: scutece, materiale de igienă, alimente și fructe.

  De la înființarea Secției de pediatrie externă Tășnad aparținând Spitalului Județean Satu Mare în anul 2013 și până în prezent, sute de copii care au fost abandonați de părinți au fost luați sub aripă de către oamenii secției, oameni cu suflet mare, care le oferă zi de zi dragoste, atenție, multă răbdare și cu mult profesionalism, îndrumați de dna dr.Nagy Tünde, veghează asupra sănătății micuților.

  Floarea dăruită fiecărui membru a acestei familii a simbolizat respectul asociației pentru acești oameni minunați de a căror  nume  se leagă destinele sutelor de copii.

  Dumnezeu să le dea sănătate iar NOI oamenii să nu uităm pentru nici o clipă că pentru acești copii, scânteia de la capătul tunelului poate să fie oricând, oricare dintre NOI.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img