More


  Expoziție de cactuși la Carei

  - Advertisement -

  În fața intrării principale în Castelul Károlyi, va avea loc în aer liber, începând de joi, 10 iunie 2021, până duminică, 13 iunie 2021, inclusiv, o expoziție de cactuși și plante suculente, organizată de o asociația de colecționarilor de cactuși din Satu Mare.

  Vor fi prezenți 17 expozanți din județele Cluj, Satu Mare, Baia Mare, Sighetul Marmației, Seini, Groși, și alte zone din țară, dar și din Hajduszoboszlo, Ungaria. La eveniment va fi reprezentată și cunoscuta colecție „Vida Gheza” din Baia Mare. Întrucât ne aflăm în luna iunie, multe dintre plantele expuse vor fi înflorite, un motiv în plus de atracție pentru vizitatori. Vor exista și prezentări ale plantelor pentru grupurile de elevi sau copii de la grădinițe, care vor vizita expoziția. Organizatorii le vor pune la dispoziție pliante despre exponate în limbile română și maghiară. De asemenea, va exista și o tombolă, iar câștigătorul va intra în posesia unei plante deosebite.

  Sunt așteptați cu drag toți pasionații de plante și flori, pasiunea fiind o legătură care trece peste orice obstacol, joi, 10 iunie și sâmbătă, 12 iunie, între orele 10.00 – 18.00, iar duminică, 13 iunie, între orele 10.00 – 14.00.

  Organizatorii speră să fie vreme însorită în această perioadă, deoarece plantele vor fi expuse în aer liber pentru a le stimula înflorirea.

  Evenimentul este organizat de Asociația Colecționarilor de cactuși, din Satu Mare, cu sprijinul Muzeului Județean Satu Mare, secția Carei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img