More


  Acțiune socială creată de tinerii sătmăreni

  - Advertisement -

  În contextul situației tragice din localitățile Rătești și Giungi, unde s-a ajuns pe fondul inundadțiilor din data de 14.05.2021, Clubul Lion’s Someș SM și LEO Satu Mare, au alocat un grant de 18.920 Ron, pentru a veni în sprijinul a 250 de persoane din comunitățile afectate, 190 de adulți și 60 de copii. Acțiunea de predare a produselor, se va face în cursul zilei de joi, 24.06.2021, de la ora 16:00 la punctul de întâlnire (Centrul Comercial Aushopping Satu Mare), de unde vor porni la Rătești. Criastian Talian și Liceului German Johann Ettinger asigură câte un microbus pentru a distribui produsele.

  Pachetele s-au făcut împreună cu echipa de tineri de la LEO Omega SM, reușind să asigure 4 mii de litrii de apă potabilă, sute de pături și pachete consistente de hrană.

  Deoarece unde sunt mulți puterea crește, în derularea acestui proiect, sătmărenii sunt susținuți și de către Lions Club Cosmopolitan București, ce asistă în cumpărarea de articole de igienă personală pentru 430 de persoane, în valoare de 5160 Ron, respectiv articole pentru 60 de copii (pampers și cremă), în valoare de 2400 Ron.

  „O comunitate unită, este o comunitate prosperă! Din punctul nostru de vedere, este de o stringentă necesitate să ne arătăm a fi alături de persoanele din comunitățile defavorizate sau afectate de situații intempestive, cum e situația de față. Este un real privilegiu să pot coordona astfel de demersuri civice, deoarece împreună cu echipa de tineri de la LEO SM, putem oferi cel mai puternic exemplu de solidaritate. Împreună cu o echipă minunată, am reușit să construim conținutul pachetelor, să evaluăm cele mai oportune oferte calitate-preț, respectiv centraliazrea tuturor produselor. Consider că astfel de demersuri ne țin ancorați în viața civică din societate, iar provomarea acestor proiecte reușesc să inspire mai departe pe ceilalți membrii ai comunității.” afirmă Renato Crîșmar, Președinte LEO Omega SM, coordonator proiect SM.

   

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img