More

    ACCIDENT GRAV. Fetiță de 7 ani, RĂNITĂ

    Ieri, 1 iunie, în jurul orei 12.50, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DJ 193, la ieșirea din localitatea Borlești.

    În urma primelor verificări efectuate la fața locului polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de către o femeie, de 49 de ani, din Borlești, a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un tânăr, de 20 de ani, din localitatea Coltău, în urma căreia a rezultat accidentarea ușoară a conducătoarei auto, de 49 de ani și a unei minore, de 7 ani, care se afla cu aceasta în autoturism.

    Ambii șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest rezultatele fiind negative.

    Împrejurările comiterii evenimentului sunt cercetate în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

    Notă: Facem precizarea că, în toate cazurile prezentate, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE