More


  ATENȚIE! Activități de dezinsecție, deratizare și dezinfecție la Tășnad

  - Advertisement -
  În perioada 09- 11.06.2021 administrația locală din Tășnad, prin intermediul unei societăți de profil, specializată în activități de dezinsecție, deratizare și dezinfecție, însoțiți de Poliția Locală a orașului, va demara o amplă campanie la nivelul orașului împotriva căpușelor, larvelor, țânțarilor și altor insecte dăunătoare mediului.
  Cetățenii sunt rugați să supravegheze cu atenţie copiii şi animalele de companie pentru a nu intra în zonele unde se vor pulveriza aceste substanțe, deoarece contactul repetat şi prelungit al substanţelor cu pielea şi ochii poate cauza iritaţii”.
  Substanțele folosite pentru tratamentele de dezinfecție, dezinsecție și deratizare, conform spectrului de acțiune al fiecărui produs sunt:
  SUPER KILLER EC 25, SUPER KILLER FORTE, ULTRA KILLER, CYTROL FORTE.
  MĂSURI DE PRIM AJUTOR ÎN CAZ DE:
  -inhalare: se va duce pacientul la aer proaspăt
  -contact cu pielea: se va spăla din abundență imediat și cu atenție cu apă și săpun
  -contact cu ochii: se va spăla imediat cu apă cel puțin 15 minute
  -înghițire: NU se provoacă voma, nu există antidot, este necesar un tratament simptomatic. În toate situațiile se va consulta medicul.
  RECOMANDĂRI:
  -Persoanele cu probleme respiratorii, cardiace sau astmatice sunt rugate să se deplaseze pe domeniul public doar după 4 ore de la efectuarea tratamentelor
  -În cazul în care sesizaţi miros specific de substanţă, este recomandată aerisirea imediată a încăperii.
  Apicultorii sunt atenționați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine, în caz contrar, Primăria orașului Tășnad şi NICU 06 SRL, WORKER ORICE SRL SRL (firma care desfășoară acțiunea de dezinsecţie, dezinfecție și deratizare) sunt absolvite de orice responsabilitate.
  În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestor servicii, perioada de efectuare a dezinsecţiei va fi prelungită până la o dată care va fi comunicată ulterior.


  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img