Fotbalul județean se bucură din plin de relaxarea măsurilor legate de pandemia de covid și în weekend a pornit la drum și Cupa României.

Am avut parte de 11 partide cu goluri multe și cu interes crescut din partea iubitorilor de fotbal din județ.

Campioana Ligii a 4-a, Victoria Carei a trimis la Sanislău echipa de juniori iar careienii s-au impus fără emoții, scor 7-3. Marcatori pentru Carei, Negreanu, Kern, Schuller, Krajczar, Boroș (2), Bakai.

”Așteptăm sâmbătă meciul de acasă cu Schamagosch Ciumești, care va avea loc de la ora 18.00. Sperăm să facem un rezultat la fel de bun și să ne calificăm în faza următoare a Cupei României. În numele antrenorilor, felicit băieții pentru victoria obținută ” a declarat antrenorul Tabi Zsolt.

Victoriei Carei: Nemeși- Kern, Veszpremi, Mihale, Bârle, Negreanu, Benze, Bakai B., Krajczar, Schuller, Vereș. Rezerve: Boroș, Mezei, Horvath, Szaraz, Pitzok, Bogdan. Antrenori: Csenteri Jozsef, Tabi Zsolt.

Derby-ul etapei s-a jucat la Negrești între Energia și Talna Orașu Nou. Meciul a fost cu atât mai interesant cu cât fostul technician de la Talna, Lucian Homorozan a ajuns din această vară la Energia. Acolo unde fostul olimpist, Vasile Pop e antrenor iar în jurul său se pare că se va forma o Energie ce se vrea a fi campioană sezonul viitor. Energia s-a impus cu 4-1.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here