More


  Dacian Nastai, dorit la Șimleu

  - Advertisement -

  Sportul Șimleu a rămas fără antrenor după ce George Zima a ales să plece la SCM Zalău încă înaintea meciurilor din play off ul Ligii a 3-a. Chiar dacă a ratat promovarea în ultima fază a duelului cu Unirea Dej, SCM Zalău va merge tot pe mâna lui Zima și în sezonul viitor, așa că Sportul Șimleu se vede nevoită să-și caute tehnician.
  Iar conducerea pare a se fi orientat spre doi tehnicieni care s-au aflat în staff-urile primelor două clasate din Liga 1, CFR Cluj și FCSB.
  Chiar dacă încă nu a fost divulgat niciun nume, surse din anturajul echipei spun că la Şimleu ar putea veni Alin Minteuan, care ultima dată a antrenat în Liga a II-a la CSM Reşiţa, dar ani la rând a fost în staff-ul lui CFR Cluj.
  Pe listă se află şi Dacian Nastai, tehnician care în ultimul sezon a antrenat echipa de juniori U17 de la FCSB, iar în anii trecuţi a fost şi în staff-ul echipei mari. Dacian Nastai a mai antrenat la Şimleu, în urmă cu 11 ani, într-o perioadă de glorie a fotbalului şimleuan, când FC Silvania evolua în Liga a II-a.
  ”Au fost ceva discuții cu domnul Gurzău de la Șimleu dar eu deocamdată sunt la FCSB și pregătesc finala mică la U17 din Liga elitelor. Jucăm luni pentru bronz. După patru ani sunt din nou într-o finală la juniori , la elite și sper ca acum să o și câștig!” ne a spus Nastai care are mari șanse să se întoarcă la Satu Mare din această toamnă și eventual să antreneze mai aproape de casă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img