More


  Două mașini au ars lângă Piața Mare!

  - Advertisement -

  O autoutilitară a fost distrusă de flăcări în totalitate lângă Piața Mare din municipiul Satu Mare. Și mașina de lângă duba care a luat foc, un Opel cu numere de Satu Mare, a fost afectată. Totul s-a întâmplat marți seară, în jurul orei 21.30. La fața locului au ajuns mai multe echipaje ale Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare, care au reușit să stingă incendiul.

  “Cinci pompieri militari intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu la un autoturism, pe strada Martirilor Deportați, în municipiul Satu Mare”, au transmis cei de la ISU Satu Mare.
  Poliția și Pompierii au deschis deja o anchetă pentru a stabili cauza producerii incendiului. Din câte se pare, nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.
  Potrivit pompierilor, mai multe persoane şi-au preparat mâncare la o butelie între microbuz şi un autoturism, iar la un moment dat situaţia a scăpat de sub control. Microbuzul a luat fost şi a ars în totalitate.
  Deși reporterii GNV s-au aflat la fața locului, nu au putut afla mai multe deoarece cei de la IPJ aflați la incendiu i-au trimis pentru mai multe detalii la purtătorul de cuvânt. Desigur, nimic de spus de altfel, așa ar fi normal.
  Ce nu este normal e ca unii din presă să fie trimiși la plimbare când cer informații, iar la alții să li se trimită filmări și poze de la fața locului!
  Mai mult, nu este normal ca poliţiştii să fie aroganţi cu cetăţenii oraşului şi să facă pe deştepţii când cineva îi întreabă un lucru. Pentru că ne cunoştem drepturile şi obligaţiile aşa cum le-am spus şi aseară, pe domeniul public se pot face poze şi filmări de către cei din presă şi nu numai, mai ales acum când s-a întâmplat un eveniment mai puţin întâlnit la noi în judeţ. Şi mai avem o doleanţă care să se audă până la vârf: dacă unii polişti fac pe cameramanii şi fotografii trimiţând poze şi filmări, am dori să ne trimită şi nouă pe whatsupp. Deocamdată, mulţumim… pentru nimic.

  Răzvan Govor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img