More


  Fostul ministru al Tineretului și Sportului Ioana Bran a îmbrăcat rochia de mireasă

  - Advertisement -

  Eveniment extrem de important pentru familia Bran în acest sfârșit de săptămână. Mezina familiei, fostul ministru al Tineretului și Sportului, Ioana, a avut petrecerea de nuntă.

  Locația aleasă pentru acest moment important din viața familiei Bran-Voinea a fost cortul de evenimente al Hotelului Dana. Cuplul Ioana și Radu a avut starea civilă anul trecut, iar în luna septembrie aceștia au fost binecuvântați cu un băiețel, Cezar Ioan.
  La fericitul eveniment i-au fost alături familia: tatăl Ioan și mama Maria, fratele Daniel împreună cu soția și cei doi băieți, prietenii apropiați, colegii din politică, dar și nașii Dariana și Alexandru Săsărman Țou, Ana Maria și Andrei Manolache.
  Colegii din PSD au fost alături de candidatul pentru funcția de președinte al organizației municipale Satu Mare a PSD, Ioana Bran. Au răspuns la invitație Mircea Govor cu soția Felicia, Ionuț Oneț alături de logodnica lui Giorgiana Avorniciți, Cătălin Filip cu soția Mihaela, Bianca Șorian, Ionuț și Svetlana Bujor, Raluca Câmpean, Alexandru și Dariana Săsărman Țou, Ionuț Săvescu, Alina și Tomi Domokos, Supuran Daniel cu prietena, Aurelia Fedorca și soțul Gheorghe, Adrian Micle, dar și fostul europarlamentar Emilian Pavel și Adrian Mlădinoiu cu soţia Alexandra, Tudor Buzatu cu prietena, directorul Agenţiei Antidrog – Cristian Balaj cu soţia Maria.
  Evenimentul a fost unul elegant, de ținută, cu momente artistice deosebite, delicatese culinare, băuturi alese și distracție pe măsură.
  Felicitări, Ioana și Radu! Casă de piatră! Succes în tot ce veți întreprinde pe mai departe, atât în plan personal, profesional, dar și politic!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img