More


  Laureații evenimentului Anul editorial sătmărean

  - Advertisement -
  În cadrul celei de-a XXII-a ediții a evenimentului „Anul editorial sătmărean” au fost premiate cele mai reușite lucrări ale autorilor sătmăreni sub aspect cultural, informațional și științific. Din cauza situației epidemiologice din ultima perioadă, ediția a XXI-a a fost anulată, astfel că prezenta ediție a reunit într-o amplă expoziție atât publicațiile editate în anul 2019, cât și cele care au văzut lumina tiparului în anul 2020.
  Deschiderea oficială a fost însoțită de expoziția de prezentare a publicațiilor apărute în decursul anilor 2019 și 2020, urmată de festivitatea de decernare a diplomelor pentru cele mai reușite lucrări sub aspect literar și științific, dar și pentru contribuția originală la dezvoltarea culturii, educației și societății.
  Laureaților le-a fost decernată câte o „Diplomă de excelență pentru contribuția adusă la dezvoltarea și promovarea valorilor culturale locale și naționale”.
  Transmitem sincere felicitări laureaților, putere de muncă și inspirație creatoare pe tărâm cultural tuturor scriitorilor și creatorilor sătmăreni!

  LAUREATII AES 2019_XXI

  LAUREAȚII aes 2020 XXI  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img