More


  Mani Gyenes , marele absent al rally-raid-ului Baja-Satu Mare

  - Advertisement -

  La acest sfârșit de săptămână se anunță un spectacol automobilistic pe cinste în Satu Mare.

  De vineri va începe etapa a doua a Campionatului Național de Rally Raid iar la Satu Mare vor ajunge peste 35 de echipaje din Ungaria, Slovacia, Cehia, România, unele dintre ele cu participări la Raliul Dakar.
  Marele absent la clasa moto e chiar sătmăreanul nostru, Mani Gyenes. Acesta ne-a declarat că și-ar fi dorit foarte mult să participe acasă la acest eveniment doar că Baja-Satu Mare se suprapune cu prima etapă a Campionatului Ungariei la enduro unde Mani e înscris.
  ”Îi mulțumescu prietenului Ovidiu Domide pentru invitația care mi-a făcut o și chiar mi-am dorit mult să particip. Doar că raliul se suprapune cu prima etapă la enduro și vreau să merg la toate etapele campionatului din Ungaria.” ne-a spus Mani Gyenes. Acesta n e-a confirmat că încă îl mai supără piciorul operat acum un an și nu-și face mari speranțe de podium la etapa din week end de lângă Budapesta.
  ” Din păcate nu sunt încă refăcut 100%. Chiar acum un an am suferit acea accidentare la un antrenament și încă mă mai supără piciorul. Așa că nu vreau să forțez și ar fi o minune să termin pe podium ” ne-a mai spus Mani Gyenes care anul acesta va mai participa la Red Bull Romaniacs.
  ”M-am înscris la Red Bull Romaniacs și acum fac demersurile pentru înscrierea la Dakar 2022” a amintit Mani care le urează succes organizatorilor și participanților de la raliul Baja-Satu Mare.

  Programul etapei Baja Satu Mare 2021

  Vineri, 4 iunie

  ora 13:01 – Start Festiv în Piața Libertății
  ora 14:01 – Proba specială Poiana Codrului (drum forestier Poiana Codrului – Chilia)
  ora 20:00 – Rally Show (traseu Piața Libertății – str. 1 Decembrie – B-dul. Vasile Lucaciu – B-dul. I.C. Brătianu)

  Sâmbătă, 5 iunie

  ora 8:00 – Start Piața Libertății
  ora 9:31 – Start proba specială Sanislău
  ora 18:00 – Festivitatea de premiere  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img