Dacă e luni seara, e Mircea Govor la Actualitatea sătmăreană. Managerul NVTV a vorbit deschis despre războiul Cîțu-Orban și despre alegerile din PNL, despre haosul de la guvernare, scumpirile în lanț anunțate pentru acest an, blocarea alocațiilor și a pensiilor. Nu a fost ocolit nici subiectul EURO 2020, cu previziuni, calcule și pronosticuri.

Ne împrumutăm la infinit
”Țara asta nu mai e condusă. Se scumpesc toate cu 35%, ne împrumutăm la infinit de nu mai știe nimeni câți bani a luat țara, e un haos total. E clar că țara nu e guvernată. Iar alegerile de la PNL au fost bine calculate pentru că românilor li se servește această dispută Cîțu-Orban și până în septembrie avem subiecte. Apoi vin cei de la USR PLUS cu alegerile și tot așa, trece anul, vine valul patru…Actalii guvernanți își bat joc de români… Le dai circ, le dai alegeri interne la PNL și USR PLUS!”, a spus Mircea Govor, referitor la bătălia internă din PNL și despre modul în care e guvernată țara.

Ciomăgeală între foștii oameni ai lui Băsescu și vechii peneliști
”Urmează alegeri și în organizațiile locale. Am văzut că actualul președinte interimar de la PNL, Adrian Cozma, și-a anunțat candidatura. Am văzut poza de la anunț și cineva a făcut o remarcă interesantă. În jurului lui sunt foștii PDL-iști. În fond, la nivel de PNL, nu e altceva decât o ciomăgeală între foștii oameni ai lui Băsescu din PDL și vechii PNL-iști”, a fost declarația lui Mircea Govor referitoare la viitoarele alegeri interne din PNL Satu Mare . Acesta a mai spus că actuala coaliție de guvernare nu face altceva decât să se joace cu nervii românilor.
”Nimeni nu se mai gândește la oamenii simpli. Au o tactică de falimentare a populației, dar e atât de bine ticluită că oamenii nu își dau seama că au sărăcit. E un lucru grav, Turcan tot recalculează pensiile, alocațiile ce să mai zici…o altă bătaie de joc la adresa copiilor și a românilor”, a punctat Mircea Govor.

PSD se pregătește să revină la guvernare
Legat de situația din PSD, Mircea Govor a apreciat că social-democrații au demonstrat mereu că sunt capabili să guverneze bine și să scoată țara din criză.
”PSD întotdeauna a știut să scoată țara din criză, dar mereu s-a întâmplat ceva …Uită-te și acum că PSD a câștigat alegerile, dar nu a fost lăsat să guverneze…O să-și dea seama oamenii că de fapt PSD-ul este singurul partid care a fost mereu aproape și a ținut la toți românii. Sper, și îmi doresc, ca în 2024 să avem un președinte român, care să iubească România și pe români, și dacă va și fi din PSD atunci va fi extraordinar”, a spus Mircea Govor, care a amintit apoi că și în filiala din Satu Mare e activitate intensă și se pregătesc alegerile interne și apoi revenirea cu forțe proaspete la guvernare.
”Suntem foarte activi în PSD Satu Mare și se lucrează intens. Ioana Bran lucrează intens pentru municipiu împreună cu echipa pentru alegerile din această vară. O susțin pe Ioana și sunt sigur că va reuși, iar apoi urmează alegerile la județ…dar așa e când ești în opoziție, nu mai ești neapărat în centrul atenției. Noi ne pregătim și vom veni cu forțe proaspete la guvernare. Poate chiar mai repede de 2024, din ce simt eu….!”, a amintit Mircea Govor.

Previziuni despre EURO!
În emisiunea de luni s-a vorbit și despre fotbal. Cu previziuni legate de Campionatul European, care începe vineri, și cu o analiză a situației actuale din fotbalul românesc.
”Vineri începe Europeanul de fotbal. După părerea mea, Franța are prima șansă, cel mai complet lot. Și apoi e Germania. Anglia dă cel mai puternic campionat din lume și cu banii cei mai mulți. Dar nu știu dacă Anglia neapărat ca națională poate lua titlul european. Cât despre noi, România a ajuns la cel mai slab nivel. Ce pretenții să ai dacă ai ajuns să te bată Armenia sau rezervele de la Georgia?! Ce-aș face eu…aș schimba conducerea federației. Nu e Rădoi vinovat. El face calificare la locul de muncă pentru că l-a pus Burleanu. Dan Petrescu, Hagi sau Olăroiu ar trebui puși selecționeri sau un antrenor experimentat. Cât despre European e bine că avem câteva meciuri și la București. Din punct de vedere economic, Capitala are de câștigat”, a spus managerul Nord Vest TV, Mircea Govor.
Înregistrarea emisiunii Actualitatea sătmăreană, de luni, poate fi urmărită pe pagina de facebook a Nord Vest TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here