More


  RAZIE. Aproape 20 de PERMISE, SUSPENDATE într-o singură zi

  - Advertisement -

  Peste 230 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate de către polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în cadrul acțiunilor desfășurate în perioada 31 mai – 1 iunie a.c., în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

   Astfel, pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat acțiuni pentru combaterea și prevenirea accidentelor rutiere pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  69 000 de lei.

  De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 19 conducători auto și au reținut 4 certificate de înmatriculare, astfel:

  • 13 conducători auto au fost filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h;
  • 2 șoferi au efectuat depășiri neregulamentare;
  • 2 conducători auto au fost depistați de polițiști sub influența băuturilor alcoolice;
  • alte 2 permise de conducere au fost reținute de polițiști pentru diverse abateri la regimul rutier. 

  Infracțiuni rutiere constatate în flagrant delict de polițiști

  Ieri, 1 iunie, în jurul orei 15.20, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat un sătmărean, de 65 ani, care se afla la volanul unui autoturism pe strada Păulești, din municipiul Satu Mare sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

  Noaptea trecută, în jurul orei 00.50, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au identificat un tânăr, de 20 ani, din municipiul baia Mare, județul Maramureș, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității Crucișor, sub influența băuturilor alcoolice.

  Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. 

  În ambele cazuri cercetările continuă în cadrul dosarelor penale întocmite sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană sub influența băuturilor alcoolice.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img