More


  CSM Satu Mare câștigă clar primul amical al verii

  - Advertisement -

  Singura reprezentantă a județului în Liga a 3-a, CSM Satu Mare și a început seria partidelor de verificare cu un amical jucat sâmbătă pe stadionul Olimpia-Daniel Prodan.
  Trupa lui Ritli Zoltan a depășit clar finalista fazei județene a Cupei României, Energia Negrești Oaș, scor 9-1 după un meci în care fundașul Vădan a punctat de trei ori, Cadar a reușit o dublă , Tincău, Zsiga, Pașca și Dobrai au punctat și ei.
  Antrenorul Ritli Zoltan a început meciul în formula Oșan- Nyieki, Vădan, Ritli, Ionescu-Nyilvan, Schwarzkopf, Barth, Dobrai-Zsiga, Cadar. În partea a doua au intrat și ceilalți jucători din lot.
  Miercuri urmează o nouă partidă de verificare, acasă cu SCM Zalău de la ora 10,30.
  Pe 24 iulie meci la Șimleu, pe 28 iulie meci oficial în prima fază a Cupei României, pe 31 iulie cu Turda, pe 6 august acasă cu Șimleu, pe 9 august acasă cu Csikszereda U19, pe 11 august turul 2 din Cupa României, pe 14 august acasă cu Minaur Baia Mare și pe 21 august cu un adversar ce va fi stabilit zilele următoare.
  Lotul CSM SATU MARE- Cadar Alex și Oșan portari, Zsiga, Mureșan, Svarzkopf, Vădan, Ionescu, Cadar , Nyilvan, Nyeki, Baior, Jakab, Jakab, Simon, Barth, Tincău, Ritli Raul, Băbuț, BatinAspru, Dobrai, Pașca.
  Cât despre Energia negrești, antrenorul Vasile Pop ne a declarat că echipa e în vacanță după finala Cupei României pierdută cu Știința Beltiug.
  ”Noi ne reluăm pregătirile pe 3 august dar am ținut să venim cu ce am avut disponibil la acest joc pentru ca apoi în august să avem, probabil pe 21 returul la Negrești Oaș. Vedem cum va arăta noul sezon al Ligii a 4-a și apoi vom vorbi despre obiective la noi” ne a spus Vasile Pop.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img