CSM Satu Mare și-a continuat miercuri seria meciurilor de verificare cu un joc pe teren propriu cu SCM Zalău.

Sălăjenii s-au impus cu 1-0 printr-un gol marcat la ultima fază a primei reprize de Berci. Acesta a reluat imparabil din 4 m sub bara transversală o minge centrată din lovitură liberă de pe partea stângă.

A fost un meci bun cu ocazii de ambele părți și cu un plus de viteză pentru echipa din Zalău, una care are 10 zile în plus de pregătire în fața CSM ului antrenat de Zoltan Ritli.

La CSM Satu Mare au evoluat și doi dintre sătmărenii reveniți acasă de la Academia FCSB, Moldovan și Dobrai. Au lipsit însă veteranii Zsiga ,Schvarzkopf și Mureșan primul a avut de susținut miercuri examen la master la Universitatea de Vest vasile Goldiș iar al doilea a acuzat ușoare dureri la gambă și a fost menajat de antrenorii, în vreme ce Mureșan e în recuperare după accidentarea suferită la începutul anului.


În schimb SCM Zalău a avut în primul unsprezece doi sătmăreni, pe portarul Bogdan Miron și pe mijlocașul Raul Ziman .

CSM Satu Mare a învins sâmbătă cu 9-1 pe Energia Negrești în primul amical al verii.Pe 24 iulie trupa lui Ritli are meci la Șimleu, pe 28 iulie meci oficial în prima fază a Cupei României, pe 31 iulie cu Turda, pe 6 august acasă cu Șimleu, pe 9 august acasă cu Csikszereda U19, pe 11 august turul 2 din Cupa României, pe 14 august acasă cu Minaur Baia Mare și pe 21 august cu un adversar ce va fi stabilit zilele următoare.


CSM SATU MARE- A. Cadar- Nyieki, Vădan, Ritli, Ionescu- Nyilvan, Barth, Tincău, Dobrai-Cadar și Moldovan. Au mai intrat Oșan, Aspru, Pașcu, Șimon, Batin, Băbuț, Jakab.
SCM Zalău- Miron- Kis, Onicaș, Berci-Sorian-Ziman, Stanciu, Ilieș, Pop, Forna-jurj. Au mai intrat Negruț, Jula, Cozma, Mare, Nagy, Vadim, IUSTIN, Șumlea .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here