More


  INDUSTRIE. Se apropie Expo Industry Satu Mare!

  - Advertisement -

  Luni, 19 Iulie, a avut loc o conferință care a anunțat apropierea marelui eveniment Expo Industry Satu Mare. Peste 22 de companii își pun la dispoziție sutele de joburi sătmărenilor dornici să participe la cel mai mare târg industrial ce se va desfășura în perioada 5-8 august 2021 la Satu Mare. Evenimentul va avea loc în Grădina Romei.

  Expoziția companiilor importante din județul Satu Mare adună laolaltă companii din diferite domenii, care își dau întâlnire cu sătmărenii într-un cadru organizat, dar relaxant, sub cerul liber, cu scop de socializare atât între ele, cât și cu potențiali angajați, persoane interesate să-și găsească un loc de muncă.

  Expo Industry Satu Mare se va desfășura sub egida Skyline Events, în acord cu nevoile de dezvoltare industrială a pieței sătmărene.

  Sperăm ca acest eveniment să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor
  “Încercăm să fie un eveniment multicultural. Ne-am gândit și la copii, vom avea o zonă dedicate copiilor. Grădina Romei va fi împărțită în mai multe zone: zona expo, zona scenei, zona copiilor, zona de foodcourt și zona VIP, unde vor fi anumite conferințe.Vom avea mâncăruri și bauturi locale, v-am pregătit o surpriză pe care o veți vedea în 5 august. Sperăm ca aceste patru zile să aibă un impact pozitiv asupra oamenilor. Dorim ca oamenii să socializeze, să se lege prietenii, cunoștințe. La orice eveniment organizat de noi, consider că este importantă ideea de familie, de prieteni. Împreună suntem puternici și putem face lucruri bune.“, declară ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru – organizator.

  “Haideți să fim împreună, economia sătmăreană va crește prin noi. Nu trebuie să așteptăm ajutoare din afară, trebuie să ne convingem că suntem puternici. De asemenea sunt și posibilități de surse de finanțare. Urmează o perioadă 2021-2027 când Uniunea Europeană are resurse pentru cercetare,dezvoltare,inovare pe care se bazează și industria 4.0. Vreau să subliniez că în 8 iulie am avut un eveniment la Carei unde asociația noastra româno-germană a susținut industria textilă. A fost un eveniment de impact, cu program cultural, au fost prezentă si opera română din Cluj. Este meritul companiilor sătmărene care excelează în industria textilă”, declară Markos Tiberiu, specialist automatizări industriale.

  Zona județului Satu Mare este avantajoasă pentru dezvoltarea diferitelor industrii și oferă potențial dezvoltatorilor
  Este arhicunoscut faptul că zona județului Satu Mare este avantajoasă pentru dezvoltarea diferitelor industrii și oferă potențial dezvoltatorilor din mai multe puncte de vedere: infrastructură, localizarea în apropierea granițelor, precum și piața forței de muncă, care este extrem de puternică și competitivă.

  Și astăzi sunt în continuă construcție și amenajare, dezvoltare și creștere parcurile industriale la nivelul întregului județ, majoritatea fiind amplasate sistematic pe drumurile naționale și europene, ceea ce evident oferă multiple oportunități localnicilor.
  Astfel, și economia locală este din ce în ce mai consolidată, atât datorită companiilor care activează în industria auto, cea a textilelor, a fabricării mobilei sau cea alimentară, cât și datorită domeniilor precum cele din sectorul IT, home-deco, producție de energie verde, producția de încălțăminte, de prelucrare a metalelor sau de fabricare a geamurilor și ușilor, toate aceste domenii aducând creștere vizibilă și inovare.

  Expo Industry Satu Mare își propune unească și să facă cunoscute cel puțin o parte de bază din aceste companii, iar acest lucru poate fi fezabil în cadrul acestui eveniment de mare anvergură precum acesta.

  Ne dorim să le oferim expozanților noștri mai mult decât posibilitatea de a se face cunoscute în rândul publicului. Aceștia vor avea oportunități deschise de a dezvolta relații profesionale și potențiale parteneriate și colaborări între ele.Pe lângă acest scop, organizatorii își propun să ofere și posibilitatea ca potențiali angajatori și candidați să se întâlnească pentru relaționare în cadrul aceluiași eveniment.

  „Ne propunem ca evenimentul să-și atingă potențialul maxim din punct de vedere al eficienței, respectiv pentru ca expozanții noștri să fie cât mai vizibili pentru participanți, astfel că locația va fi amenajată pe sectoare. În acest sens, standurile Expo Industry Satu Mare vor acoperi următoarele domenii: industria auto, industria de fabricare a mobilei, industria textilă, prelucrarea metalelor, producția energiei verzi, dar vor fi prezenți cei din sectorul IT, din industrii creative, furnizorii de servicii, producătorii de diverse bunuri.”, ne arată ing. Bura-Maksay Ștefan-Petru – organizator.

  Un element de noutate este divertismentul
  Un element de noutate este divertismentul pe care ne-am propus să-l aducem la acest eveniment, și anume o serie de concerte cu trupe precum Taxi, Amadeus, Children of Distance sau Kalapács Band, însă vor urca pe scenă și mulți alți artiști.Considerăm ca aceste trupe sunt pe placul publicului sătmărean. Concertele vor avea loc în fiecare zi a evenimentului, începând cu ora 18.00.

  Evenimentul se va desfășura în acord și cu respectarea regulamentelor în vigoare privind contextul epidemiologic, astfel încât să le ofere atât expozanților, cât și participanților cele mai sigure condiții.

  Accesul la zona de concerte va fi permis conform reglementărilor în vigoare privind răspândirea Covid-19: prin deținerea dovezii de vaccinare, a unui test PCR negativ sau a dovezii că persoana a trecut prin Covid-19 în ultimele 6 luni. De asemenea, se vor respecta măsurile de distanțare socială de 1,5 m între persoane și purtarea măștii.

  Adriana Nistor  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img