More


  APASERV nu l-a uitat! Turneu de fotbal în memoria lui FOGEL LASZLO!

  - Advertisement -

  Angajații companiei Apaserv Satu Mare au parte în fiecare an de o competiție de fotbal. Un minicampionat ce aduce la start echipele tuturor secțiilor . E un mod de socializare și de a ne cunoaște mai bine între noi. A devenit o tradiție acest turneu iar ambițiile sunt mari. La fel cum o tradiție e și concursul de pescuit al companiei, organizat tot pentru angajați.

  ”Anul acesta am avut a 17-a ediție a turneului de fotbal și am vrut să marcăm evenimentul altfel…E pentru prima dată când nu-l avem printre noi pe Fogel Laszlo, cel care a fost un mare iubitor de sport și care cred că a participat la toate edițiile de până acum. A fost un OM valoros , foarte apreciat de noi toți la APASERV. Iar pentru el din acest an turneul se va numi Memorialul Fogel Laszlo” ne-a spus Darius Bor, organizatorul competiției. Acesta a recunoscut că în acest an, în memoria colegului său de la TESA, Fogel Laszlo și a dorit mult să și câștige competiția.

  ”N-am mai avut aer la final dar ne-a ieșit. TESA  a câștigat turneul pentru Fogel” a mai spus Darius Bor.

  De remarcat că la această ediție au participa șase echipe podiumul fiind ocupat de pionat au Locul I- TESA, Locul II- secția Canal, Locul III – secția Apă.

  Fogel Laszlo s-a stins din viață în aprilie 2021.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img