More


  ALERTĂ. Peste 10% din şcolile din judeţ închise de pandemie. Cursurile se ţin online

  - Advertisement -

  În perioada 01 – 13 octombrie 2021, în conformitate cu OM 5338/01.10.2021, Consiliile de administrație ale unităților de învățământ au propus spre avizare Inspectoratului Școlar Județean Satu Mare aplicarea scenariului de organizare și desfășurare a cursurilor, în scenariul online, pentru formațiuni de studiu ca urmare a existenței cazurilor de covid-19, în 37 de unități de învățământ din județul Satu Mare (v. https://satmar.ro/web/page.php?id=128).

  Cursurile pentru grupele/clasele suspendate se pot relua cu prezență fizică începând cu a 8-a zi de la data confirmării cazului pozitiv, pentru elevii care se testează și rezultatul este negativ.

  Prin excepție de la prevederile alin (1), elevii claselor VII- XII/XIII, vaccinați împotriva virusului SARS-CoV-2, pentru care au trecut cel puțin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, precum și elevii care au fost confirmati pozitiv pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 180 de zile, dar pentru care au trecut mai mult de 14 zile de la data testului pozitiv, pot continua cursurile cu prezența fizică.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img