More


  Baschet feminin: CSM Satu Mare –Sepsi-SIC 78–56. Campioana pusă la respect de fetele lui Miguel Lopez

  - Advertisement -

  Start perfect de campionat pentru CSM Satu Mare în Liga Națională de baschet feminine.

  După succesul categoric cu Agronomia din prima etapă , 91-57 a urmat eternal derby cu Sepsi din runda secundă. Iar trupa lui Miguel Lopez, chiar dacă pornea clar cu a doua șansă în fața unei echipe ce a fost la o secundă de calificarea în Euroligă, a surprins pe toată lumea.

  CSM-ul și a dominat la toate capitolele adversarul și a câștigat toate cele patru sferturi. De altfel, campioana ultimelor șase ediții, Sepsi a condus o singură dată pe tabelă, 4-2 în minutul 3. În rest sătmărencele au stat în avantaj. Diferența maximă s-a făcut în minutul 35, 69-45 în vreme ce Sepsi a dat semen de viață abia în primele minute ale sfertului trei când a revenit în joc la o diferență de minus 13…Doar că a urmat un tim de odihnă cerut de spaniolul Lopez și lucrurile au intrat în normal iar CSM ul a ajuns iar la un liniștitor plus 20.

  A fost o victorie a dăruirei și a spiritului de echipă impus de stilul tehnicianului spaniol. O victorie de moral care sperăm să fie urmată de un parcurs perfect în sezonul regulat pentru a putea spera la menținerea primei poziții a clasamentului până înaintea play off-ului…E drept însă că avem parte de un campionat lung ce poate aduce și alte surprize.

  Cât despre meci, Taylor a fost cea mai bună marcatoare, Kostowicz, sărbătorita zile, a reușit alături de Vuckovic să le domine pe mai solidele adversare de la Sepsi. Dzombeta a demonstrat că e într-un moment bun al carierei iar Ardelean și Fodor au adus și ele mereu un plus în momentul în care au intrat pe teren. Sierra Moore cu puncte importante în momentul în care a fost introdusă în joc dar mai ales Boglarka Biszak au fost și ele printre remarcate.

  Frumoasă și reacția publicului . Spectatorii intrați doar pe bază de vaccine sau test au aplaudat minute n șir echipa noastră .

  Urmează deplasarea la Târgoviște pentru fetele lui Lopez.

  CSM SATU MARE- SEPSI (12:10, 26: 9, 18:17, 22:20)

  CSM SATU MARE (puncte / pase decisive / recuperări): Miljana Dzombeta (11/4/2), Dora Ardelean (9/6/3), Taylor Sparkle (25/6/3), Biszák Boglarka (2/6/2) , Stephanie Kostowicz (13/7/0) – Sierra Moore (12/2/0), Márta Fodor (4/2/4), Katarina Vuckovic (2/2/0), Paloma Cucu. Antrenor principal: Miguel Lopez.

  Sepsi (puncte / pase decisive / recuperări): Jovana Pasic (6/06/1), Saqwedia Wallace (18/2/4), Ioana Ghizilă (6/8/1), Nikolett Orbán (6/4/0), Brianna Fraser (14/7/0) – Maja Miljkovic (3/3/2), Patricia Cătinean (2/0/0), Marina Bas (0/3/0), Teodora Neagu, Anisia Croitoru, Alina Podar (0 / 4/0).  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img