More


  Fotbal județean. PRIMAVERA e campioana județeană la U15!

  - Advertisement -

  Lume multă și un meci frumos, așa s-ar descrie finala de duminică dintre PRIMAVERA și LPS Il Calcio Satu Mare. A fost partida ce a decis campioana ljudețeană la U15 …Primavera s-a imus cu 2-1 prin dubla lui Dobie iar LPS Il Calcio a egalat la 1-1 prin Luca Lucian.

  Chiar dacă au dominat și au avut o posesie net superioară elevii lui Cosmin Iuhas s-au văzut învinși de pragmatismul unei echipe de la Primavera care a fructificat cele trei contraatacuri avute. La primul Dobie l-a evidențiat pe portarul Crișan dar apoi la următoarele două n-a mai iertat.

  Meciul a avut un final electrizant.Cu golul de 2-1 marcat de Dobie în minutul 77 ( se joacă de 2 x40 min). La faza golului Dobie și-a scos tricoul de bucurie și a luat al doilea galben fiind automat eliminate…Pste alte 60 de secunde Primavera a mai pierdut un jucător, Rareș Corodan find elin=minat de arbitrul Sergiu Neichi după o intrare dură.

  Trupa lui Marius Toma a strâns din dinți și s-a apărat eroic iar LPS ul n-a mai reușit egalarea.

  Bucurie în familia PRIMAVERA, lacrimi de tristețe și frustrare la LPS Il Calcio…Felicitări însă ambelor echipe , antrenorilor și mai ales părinților care i susțin pe acesti copii. După un astfel de meci spunem că a câștigat FOTBALUL….FOTBALUL SĂTMĂREAN.

  Primavera: Pribilean-Ferenczi, Vlad, Sopoian, Roman, Coroda, Rogoz, Grigoraș, Sabău, Dobie.

  Rezerve: Temian, Mureșan, Ciocârlie, Fanea, Moldovan, Eotvoș. Antrenor Marius Toma.


  LPS Il Calcio- Crișan- Boje, Ardelean, Petran, Jurje, Erdei, Noveli, Rus, Bota, R.Pop, Lucian Luca- Rezerve- Burzo, Botca, Groza, Veres, Olah, Szekely, Tatar, Sabo, Lăpuște-Antrenor Cosmin Iuhas.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img