More


  Liga a 3-a Luceafărul Oradea- CSM Satu Mare 1-4 (0-2). Victorie pe terenul celei mai tinere echipe din serie

  - Advertisement -

  Derby-ul suferinței” a fost câștigat de CSM Satu Mare, care a urcat două locuri în clasament și a trimis Luceafărul pe ultimul loc al Seriei 10 din Liga 3.

  Cu un lot mai valoros decât indica poziția din clasament, CSM Satu Mare a început bine partida și Raul Ziman a deschis scorul cu un șut din unghi (0-1).

  Sătmărenii și-au dublat avantajul după o lovitură liberă executată de Zsiga și Kevin Barth a punctat cu capul din zona colțului careului de șase metri (0-2).

  În minutul 35, gazdele au solicitat penalty la un presupus henț în careu, însă arbitrul a lăsat jocul să continue.

  Puseele nervoase au făcut ca distribuțiile de start să fie descompletate imediat după reluarea părții secunde. După un meleu creat în urma unui fault produs lângă linia de aut, ambele echipe au avut câte un jucător eliminat în minutul 49, Daniel Lăsconi, respectic Raul Ritli.

  Fără idei în ofensivă, bihorenii au generat prima fază mai periculoasă abia în minutul 53: Toderici a centrat și nou intratul Pădurean a „șters” mingea cu capul… pe lângă.

  Tot oaspeții au fost mai activi, iar Zsiga l-a încercat pe Nergheș cu un șut de la circa 25 de metri, lateral stânga, iar portarul orădean a scos de sub transversală (72).

  Penalty-ul obținut de G. Costea, transformat de experimentatul Cristian Țîrlea (38 de ani) nu a adus revirimentul scontat pentru Luceafărul (1-2).

  Cei care au înscris au fost sătmărenii, prin Gabriel Cadar, cu un șut de la 20 de metri trimis lângă bară (1-3), și Antonio Pașca, care a profitat de pasa greșită trimisă de Banienschi și a șutat pe lângă portar (1-4).

  Paradoxul face ca golul unei echipe care a folosit 10 jucători născuți după anul 2001 să fie marcat de cel mai în vârstă jucător de pe teren, în timp ce trei din cele patru reușite ale sătmărenilor au fost opera unor jucători de 19 ani, CSM având la start numărul minin de fotbaliști „under”.

  Două debuturi de fiecare parte
  În jocul cu sătmărenii și-au făcut debutul oficial la Luceafărul juniorii Cătălin Banienschi (18 ani) și Robert Pădurean (17 ani, ex LPS Bihorul).

  Fundaș stânga, Banienschi a trecut și pe la Piacenza (Italia) și are trei prezențe în trecut la naționala U17 a României.

  La CSM Satu Mare, noile achiziții, portarul Iulian Anca Trip și atacantul Cosmin Zamfir au debutat și ei antrenorul Ritli Zoltan introducându-i pe cei doi încă din primul minut la Oradea.

  CASETA TEHNICĂ
  Luceafărul Oradea – CSM Satu Mare 1-4 (0-2)
  Au marcat: Cristian Țîrlea 74 penalty / Raul Ziman 4, Kevin Barth 22, Cătălin Cadar 83, Antonio Pașca 90+3

  Luceafărul: Ed. Nergheș – R. Ștef (90+1 V. Negruțiu), Fl. Drăgan, D. Laza, C. Banienschi, E. Higyed, D. Sfîrlea (38 Cr. Țîrlea), R. Tirla (46 R. Pădurean), R. Toderici, Al. Jurcuț (67 G. Costea), D. Lăsconi. Antrenori: Dorin Mudura și Ioan Pap-Deac

  CSM Satu Mare: Anca Trip – C. Vădan, Fl. Mureșan (46 F. Stajic), R. Ritli, M. Nieki, I. Svarczkopf, K. Barth, Ed. Dobrai (90 A. Pașca), E. Zsiga (87 T. Moldovan), C. Zamfir (80 G. Cadar), R. Ziman. Antrenor: Zoltan Ritli și Tiberiu Csik

  Cartonașe roșii: D. Lăsconi 49 / R/ Ritli 49

  Arbitri: Răzvan Lădar (Zalău) – Claudiu Ioan Georgiu (Dej – Cluj), Cristian Alin Mureșan (Florești – Cluj)

  Observatori FRF: Melian Nădășan (Țaga – Cluj), Mihai Jivan (Arad).

  Rezultate:
  Luceafărul Oradea – CSM Satu Mare 1-4
  Cristian Țîrlea (74 – penalty) / Raul Ziman (4), Kevin Barth (22), Gabriel Cadar (83), Antonio Pașca (90+3)

  Progresul Şomcuta Mare – Someşul Dej 2-3
  Paul Batin (36, 77) / Marius Ionescu (22), Stephane Ferhaoui (56), Raul Cristea (85)

  SCM Zalău – CFR Cluj 2 1-0
  Mihai Onicaş (90+4)

  Sportul Şimleu Silvaniei – CA Oradea 1-1
  Ismail Guiti (71) / Cosmin Letan (90+4 penalty)

  Minaur Baia Mare – Lotus Băile Felix 1-3
  Mircea Donca (7) / Claudiu Codoban (15, 25), Mădălin Popa (74)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img