More


  Preliminariile CM 2022: România-Armenia, mâine ora 21,45 PROTV. Prestație excelentă pentru Adrian Rus în meciul cu Germania

  - Advertisement -

  România a cedat pe final, 1-2 în Germania însă prestația tricolorilor a fost una cu mult peste așteptări.

  Tricolorii au deschis scorul prin Hagi și au cedat abia în minutul 81 după o fază fixă și o eroare de marcaj taxată de experimentatul Muller.

  Titularizat oarecum forțat după accidentarea lui Nedelcearu, sătmăreanul Adrian Rus a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren. De altfel fundașul ce evoluează acum la Mol Fehervar a fost lăudat la final majoritatea oamenilor de fotbal din țară considerând că Naționala a câștigat un fundaș!

  Șumudică a remarcat câțiva tricolori, printre care Adrian Rus, George Pușcaș sau Valentin Mihăilă: “Mihăilă o să crească foarte mult, cred că i-a prins bine această mutare în Italia și o să ajungă departe. Pușcaș a fost izolat, cu fundași puternici lângă el. Dar peste ce mă așteptam eu de la el. Mi-a plăcut foarte mult Rus. Am câștigat un fundaș central. Chiricheș a jucat foarte bine și el. Evit să vorbesc despre celălalt fundaș central (n.r Burcă)”, a spus Șumudică, în cadrul emisiunii Digi Sport Special.

  Rus a fost al doilea cel mai bun jucător al României de vineri, având un indice InStat de 300. Ianis Hagi (322), marcatorul golului, e singurul jucător din tabăra noastră care l-a depășit pe stoperul de la Fehervar.

  România și Armenia se vor înfrunta, luni, de la ora 21:45, într-un meci crucial din preliminariile CM 2022 din Qatar.

  Selecționerul Mirel Rădoi va face mai multe schimbări în primul 11 și ne așteptăm ca România să revină la sistemul 4-3-3 pentru disputa din Ghencea, după ce în Germania s-a folosit sistemul 3-4-3.

  Cum ar putea arăta primul 11 al României în meciul decisiv cu Armenia

  Iată cum ar putea arăta primul 11 al României în meciul de luni: Niță – Manea, Chiricheș, Rus, Bancu – Stanciu, Nedelcu, Cicâldău – Hagi, Keșeru, Mihăilă.

  Preliminarii CM 2022. Partide rămase de disputat din Grupa J:

  11 octombrie 2021: ROMÂNIA – Armenia, Islanda – Liechtenstein, Macedonia de Nord – Germania (21:45)

  11 noiembrie 2021: Armenia – Macedonia de Nord (19:00), ROMÂNIA – Islanda, Germania – Liechtenstein (21:45)

  14 noiembrie 2021: Liechtenstein – ROMÂNIA, Armenia – Germania, Macedonia de Nord – Islanda (19:00)  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img