More


  Sătmăreanul Horațiu Bonea, pentru a 9-a oară campion național la Talere-Sporting

  - Advertisement -

  Poligonul de tir din Luduș a fost gazdă în weekend, a finalei Campionatului Național Talere – Sporting, precum și a Cupei României.


  Concursul a adus 61 de sportivi la start, atât din țară cât și din străinătate, trăgători experimentați, cât și pasionați ai tirului cu arma de vânătoare, distribuiți pe mai multe categorii
  Campionatul s-a derulat cu respectarea regulamentului FITASC (în traducere liberă – Federația Internațională de Tir cu Arme de Vânătoare Sportivă) pentru concursuri de parcurs vânătoresc. În paralel s-a disputat și Cupa României iar sătmăreanul nostrum, Horațiu Bonea a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
  Competiția a fost dominată de o manieră categorică de sătmăreanul Horațiu Bonea. Acesta și-a trecut în palmares al 9-lea titlu național consecutiv
  ” Am început acest sport în 2006 din pasiune iar acum iată-mă la CSA Steaua și pentru a 9-a oară campion”, ne-a spus noul și totodată vechiul campion național. ”E multă muncă la mijloc, investiție și pasiune.”, ne-a mai spus Horațiu Bonea care în următoarea perioadă va participa la București la un stagiu de pregătire.
  Horațiu Bonea este de doi ani legitimat la CSA Seaua București.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img