More


  Boris Johnson, premierul britanic, impresionat de un adolescent sătmărean

  - Advertisement -

  Un sătmărean în vârstă de 13 ani, originar din comuna Socond, a reușit să îl impresioneze pe Boris Johnson, premierul britanic. În cadrul vizitei premierului la școala Oakwood din Marea Britanie,  Alin Miclea i-a arătat acestuia cum se calculează perimetrul unui obiect.

  Acum, Alin Miclea este elev în clasa a VIII-a, locuiește și studiază în Marea Britanie, însă este originar din județul Satu Mare. Adolescentul este crescut de unchiul său, Nicolae Fușle, deoarece mama lui a decedat cu opt ani în urmă. În ciuda dramei prin care a trecut, Alin a dat dovadă de o forță extraordinară, fiind un tânăr exemplar cu rezultate bune la școală și cu un comportament ireproșabil.

  Astfel, Boris Johnson s-a arătat realmente interesat de istețimea lui, iar conducerea școlii l-a lăudat pentru încrederea în sine cu care s-a prezentat în fața premierului.

  sursa foto: PortalSM

  Cu ocazia vizitei, premierul britanic și-a exprimat entuziasmul pentru faptul că copiii sunt din nou în școli, chiar dacă în continuare există reguli stricte pentru distanțare și pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus, conform PresaSM.

  “A fost fantastic să pot să stau de vorbă cu acești copii și cu profesorii despre toate lucrurile pe care le-au făcut pentru a putea trece de pandemie, eforturile pe care le-au făcut pentru a se asigura că sunt respectate regulile de distanțare socială, eforturile depuse pentru ca elevii să învețe în sistem online. Este grozav faptul că acum sunt toți înapoi în bănci, la școală”, a precizat Boris Johson, premierul Marii Britanii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  Anunț condoleanțe

  0
  spot_img
  spot_img