More  “Povești Simfonice Transilvănene”, concert de excepție la Filarmonica Dinu Lipatti

  Filarmonica „Dinu Lipatti” din Satu Mare și formația Koszika & The HotShots invită publicul său la două concerte simfonice extraordinare în data de 10 și 11 februarie.

   Concertele vor va avea loc joi și vineri, începând cu ora 18:30 în sala Filarmonicii.

  Formația Koszika & The HotShots și orchestra simfonică a Filarmonicii „Dinu Lipatti” va fi dirijată de maestrul și compozitorul Vaughn Roberts.

   Transylvanian Symphonic Tales, adică Povești Simfonice Transilvănene este un concert extraordinar vocal-simfonic eclectic, gândit în special pentru aniversarea de 10 ani al formației Koszika & The HotShots. Solista Koszorus Krisztina Koszika, împreună cu trupa Koszika & The HotShots și invitații lor, însoțiţi de o orchestră simfonică completă vor cânta piese din repertoriul popular maghiar și românesc, într-o interpretare inovatoare, dar şi compoziţii originale ale formației, precum şi câteva melodii internaționale. Sound-ul concertului va fi unul al secolului 21, colorat, eclectic și electric şi va servi ca punte între lumea tradițională, cea clasică și cea contemporană, între trecut și prezent, și – de ce nu – între etnii. Sub bagheta muzicianului neozeelandez, directorul muzical al concertului Vaughn Roberts, care a realizat majoritatea transcrierilor şi orchestrațiilor special pentru acest eveniment, formația a cântat deja cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș de două ori și o dată cu Filarmonica de Stat Brașov.

   

  Datorită regulilor şi a măsurilor impuse de autorităţi, sala poate primi doar 30% din capacitatea sa, astfel numărul locurilor este limitat.

  Concertele nu sunt incluse în abonament.

  Mai multe informații pe pagina de Facebook a filarmonicii sau la numărul de telefon 0786085416.

  ȘTIRI RECENT ADĂUGATE