More


  Baschet feminin: Olimpia Brașov- CSM Satu Mare, sâmbătă ora 17.30. Duel interesant sub Tâmpa pentru trupa lui Miguel Lopez

  - Advertisement -

  Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă sâmbătă la Brașov cu Olimpia în cadrul etapei a 17-a a Ligii Naționale.

  Se anunță a fi o deplasare interesantă mai ales dacă ținem cont de istoria întâlnirilor directe dintre Olimpia și CSM Satu Mare din ultimii ani, când mereu brașovencele au reușit câte o victorie ”surprinzătoare” în sezonul regulat.

  Sătmărencele pornesc clar favorite în fața unei echipe care nu se regăsește în acest sezon. Brașovul are doar două victorii din 14 meciuri jucate însă în ultimele partide a cedat la mare luptă atât cu Aradul cât și cu Târgu Mureș iar la Târgoviște au pierdut pe mâna…arbitrilor!

  CSM Satu Mare vine după succesul categoric, 94-54 cu CSM Târgoviște și ocupă poziția a 2-a în LNBF cu 12 victorii și o înfrângere.

  De remarcat că americanca Sparkle Taylor de la CSM Satu Mare a fost jucătoarea etapei a 16-a după prestația solidă din meciul cu CSM Târgoviște. Taylor a avut 28 puncte marcate și 11 recuperări. De remarcat prestația bună și a bosniacei Miljana Dzombeta cu 15 puncte și 12 pase decisive. De altfel, Dzombeta e cea mai bună pasatoare din campionat cu o medie de 7,8 assist-uri pe meci!

  Altfel, partida de sâmbătă de la Brașov va începe la ora 17,30 și va fi transmisă pe canalul de youtube al FRB.

  CSM Satu Mare își va afla luni 31 ianuarie adversarul din semifinalele Cupei României. FRB a anunțat că luni va avea loc licitația de atribuire a turneului Final al Cupei României, fază în care s-au calificat CSM Satu Mare, SEPSI Sfântu Gheorghe , CSM Alexandria și Phoenix Constanța.

  Se mai joacă în etapa a 17-a:
  CSM Alexandria-Agronomia, FCC UAV Arad- KSE Târgu Secuiesc,CSM Târgoviște-Phoenix Constanța, Rapid- U Cluj Napoca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img