Vineri, 18 februarie, a avut loc concertul “Harmony, love, music”, la Filarmonica “Dinu Lipatti” din Satu Mare. Au cântat la voce și la instrumente copii talentați de la Școlile de Arte din Satu Mare și din Baia Mare.

Spectacolul a fost realizat de Școala de Arte Satu Mare, în colaborare cu Școala de Arte „Liviu Borlan” din Baia Mare.

​ Programul artistic a cuprins momente prezentate de Corul „Canticum” al Liceului German „Johann Ettinger” – dirijor prof. Zsolt Kuki, Grupul vocal cameral „Joyful” – dirijor prof. Judit Budean Mihaly, elevii și profesorii claselor cu program artistic din cadrul școlilor de arte din Satu Mare și Baia Mare, precum și Orchestra camerală „Prestissimo” – dirijor prof. Vasile Chioran.

​ Spectacolul a fost organizat în colaborare cu Filarmonica „Dinu Lipatti”, Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean, fiind prezentat cu multă măiestrie de Alexandra Sorian. Au fost în total 16 acte artistice iar intrarea a fost realizată pe bază de donații. Spectatorii au avut parte de peste o oră jumătate de muzică realizată de elevii Școlilor de Arte. Actele muzicale au fost diverse și au cuprins reprezentații la pian și vioară, reprezentații la chitară, poezii pe fond muzical, canto pop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here