Amical

  • cele două formații se vor reîntâlni sâmbătă la Satu Mare

CSM Satu Mare, singura reprezentantă a județului în liga a 3-a și Victoria Carei, campioana en titre a ligii a 4-a elite s-au întâlnit miercuri seara într-o partidă de verificare disputată în nocturnă pe terenul LPS-Dinamo.

Sătmărenii s-au impus cu 2-1 după un joc cu un ritm bun și cu multe ocazii la ambele porți.

Zamfir a deschis scorul la ultima fază a primei reprize pentru CSM Satu Mare după o centrare venită de la Brata . Acesta a reluat cu capul mingea a depășit linia porții iar pentru mai multă siguranță Răzvan Prodan a împins-o în plasă. Careienii au egalat în minutul 65 prin Orosz Engelbert. A fost o lovitură liberă de la marginea careului executată de Kinczel, mingea a lovit transversal și a căzut pe linie iar Orosz, atent a împins-o în poarte.

Trupa lui Csik și-a adjudecat până la urmă victoria după reușita tânărului Vajda din minutul 86.

” Un meci bun în care am avut numeroase ocazii , cu mai multă concentrare pe faza de atac cred că puteam înscrie de mai multe ori” a fost concluzia directorului Tabi Zsolt de la Victoria Carei.

Cele două formații se vor revedea sâmbătă tot la Satu Mare, pe terenul sintetic de la LPS-Dinamo sau dacă timpul va permite la stadionul Olimpia.

CSM SATU MARE: Anca Trip – Dobrai, Prodan, Vădan, Brata – Cadar, Ziman, Bura, Zsiga-Kanalos, Zamfir. Au mai intrat: Illyes, Mureșan, Ionescu, Pașca, Schvarzkopf, Vajda, Bajor, Bonea. Antrenor Tibi Csik.

Victoria Carei: Mitracica – Veszprem, Moș, Mihale, Ghiarfaș-Kinczel, Tilinger, Silaghi, Marinaș, Nyilbvan B., Feier. Au mai intrat: Gorbe, Negreanu, Lazer, Bârle, Balazs, Zbona, Orosz, Benzi, Nyilvan R. Antrenor Marius Botan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here