Pregătirile pentru Campionatul European de Cadeți și Juniori de la Novi Sad au intrat în linie dreaptă!


În baza olimpică de la Izvorani, spadasinii juniori din programul BOPJ se pregătesc alături de cadeții din lotul național.
Cantonamentul a început în 13 februarie și se va încheia marti 22 februarie, urmând ca sportivii și antrenorii să plece apoi în Serbia pentru a fi prezenți la startul întrecerilor Campionatului European, ce va debuta vineri, 25 februarie.
Iar la Izvorani avem reprezentanți ai școlii sătmărene de scrimă… Antrenorii Adrian Szilagyi și Adrian Pop, de la CS Satu Mare, alături de patru sportivi de la CS SATU MARE: Anton Câmpan, Marton Mezinger, Daria Hotcă și Ana Tomșa. De asemenea tot de la CS Satu Mare îi avem pe juniorii Tudor Surducan și Szabo Szabolcs.
De asemenea, la Izvorani, în pregătire, sunt și Alexandru Mihart (LPS Petrache Trișcu Craiova), Theodora Ion (CS Farul Constanța), Renata Axinte (CS Dinamo), Maria Stan (CSȘ 1 Constanța) și Diana Zota (CS Dinamo) – toți componenți ai BOPJ, împreună cu antrenorii Radu Podeanu, Mihaela Ion, Monica Marinescu, Alina Ciuculescu și Lehel Nagy. Antrenorul Andrei Timoce și Andreea Muntean (ambii de la LPS Bihorul Oradea), George Petrache (CSA Steaua), David Pădureanu (CSȘ 1 Constanța), Ștefan Sita (CSȘ 1 Constanța), Mihai Ghencea (CSȘ 1 Constanța) și Cristian Corbu (LPS Petrache Trișcu Craiova).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here