More


  Disperarea pentru o viață mai bună a împins patru cetățeni din Bangladesh să treacă granița ilegal

  - Advertisement -

  Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat în apropierea frontierei cu Ungaria patru cetățeni din Bangladesh, care intenționau să iasă ilegal din România, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

  Vineri, 18 februarie , polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare au declanșat o acțiune specifică pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.

  Astfel, în jurul orei 10.30, polițiștii au observat pe direcția localității de frontieră Dara, județul Satu Mare, patru persoane care se întreptau spre granița cu Ungaria, nejustificându-şi prezenţa în zonă.

  Cei în cauză au fost conduşi la sediu pentru cercetări, constatându-se că sunt cetățeni străini, din Bangladesh, și au vârste cuprinse între 23 și 28 de ani. Cu toții au permise de ședere pe teritoriul României. Aceștia intenționau să treacă ilegal frontiera din România în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-o țară din vestul Europei.

  În cauză, se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

  Cercetările sunt continuate sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun. Persoanele au fost predate Biroului pentru Imigrări Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img