FRF

– meciurile se vor juca tur-retur în 18 și 25 iunie

Federația Română de Fotbal a stabilit joi, 24 februarie, prin tragere la sorți, la Casa Fotbalului, duelurile de la barajul de promovare în Liga 3, ediția 2022-2023. CLICK AICI PENTRU VIDEO

Campioana județului Satu Mare urmează să întâlnească în dublă manșă campioana județului Cluj.

Meciurile rezultate acum se vor desfășura în format tur (18 iunie 2022, ora 18:00) – retur (25 iunie 2022, ora 17:30), pe terenul fiecărei echipe. Gazda în tur este prima echipă afișată mai jos, adică prima extrasă din urna tragerii la sorți.

Momentan au fost stabilite județene care se vor lupta pentru promovare, reprezentantele acestora nefiind cunoscute încă. Asociațiile Județene de Fotbal (AJF-urile), respectiv Asociația Municipală de Fotbal București (AMFB) sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 12 iunie 2022, echipele calificate pentru a participa la aceste jocuri de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului.

În judeţul Cluj, liderul Ligii a IV-a este Arieşul Mihai Viteazu, urmată de Victoria Cluj şi CS Floreşti. Diferenţa dintre locul 1 şi locul 3 este doar de 5 puncte, însă Victoria Cluj şi CS Floreşti au câte un meci mai puţin jucat.

În Liga a 4-a elite se anunță o luptă interesantă pentru titlu cu Victoria Carei, campioana en titre principal favorită dacă e să luăm în considerare bugetul alocat și transferurile efectuate în ultima perioadă. Nu sunt însă de neglijat Olimpia Satu Mare, Recolta Dorolț, Oașul Negrești sau chiar Viitorul Vetiș, Talna Orașu Nou, echipe care au demonstrat că la acest nivel practică un fotbal bun.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here